Чорнобиль
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
9.4
53 244
7
+358364

Опис Чорнобиль

Неймовірно якісна історична драма від американського телеканалу HBO про вибух реактору на Чорнобильській АЕС в СРСР, що призвів до однієї з найстрашніших техногенних катастроф в світі.

Після потужного вибуху, був зруйнований четвертий атомний енергоблок внаслідок чого у атмосферу потрапили тони радіоактивних речовин. Кремль направляє в Чорнобиль радянського вченого Валерія Легасова для розслідування і ліквідації наслідків аварії. На місці вчений зіштовхується з некомпетентністю місцевого керівництва, тотальною фальсифікацією фактів і замовчуванням реальних масштабів катастрофи. Разом зі своєю напарницею, Легасов намагається докопатися до правди та попередити цивільне населення про небезпеку. Комуністична партія та її верхівка в Москві намагаються зменшити власні іміджеві ризики, а час швидко спливає…

Міні серіал «Чорнобиль» (2019) необхідно дивитись наживо в українському перекладі. Він розповідає про життя людей, які стали жертвами не лише наймаштабнішої техногенної катастрофи, але і заручниками недолугої політики Радянського союзу, щодо своїх співвітчизників і світової громадськості в цілому.

Дивитися Чорнобиль онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. R72KY
    #5 R72KY Троянці 17 січня 2023 00:02
    Ндааа... Час спливає швидко... Майже 37 років...
    Ті події вже якось після 2014-о та 24.02.2022-го не
    так гостро сприймаються, але тоді... та й на протязі
    десь десяти років точно, казали : ''...ДО чи ПІСЛЯ Чорнобиля'',
    ''...то як Чорнобиль бАхнув'', - зміст однаковий.
    На побутовому рівні було своє народне ''мистецтво'' :
    -''За значні досягнення ЧАЕС перед народом України,
    є рішення почесно поховати 4-й енергоблок
    біля Кремлівської стіни...'' - якби ж то !!!
    Фолкльор був й більш ''смачнИм'', - творчість не знала меж.
    Вічна Пам'ять Героям-ліквідаторам!!!
    Дякую.
    +3
  2. interesic
    #4 interesic Рутульці 10 червня 2021 14:25
    фільм дуже цікавий але я раджу інший кращі! називаєтся мотильки виробник украина рік невідомо всім раджу
    -5
  3. Гість Діана
    #3 Гість Діана Рутульці 17 квітня 2021 20:20
    Деякі подробиці не зовсім достовірні і якщо вам цікава подібна тема я вам раджу подивитися інтерв'ю яке змінить для вас поняття про аварію на ЧАЕС Івана або Петра Шаврея це є пожежники які перші приїхали на пожежу і живі до сьогодні завдяки лікуваню в Києві , а саме лікарем Кідзельським який віднайшов метод лікування променевої хвороби та рятував життя(з 115 пацієнтів врятував 114) навідміну від Москви де опромінювали спеціально кістковий мозок який пересаджували хворим (з 13 вижило 4 ) і найважче уявити що ті пожежники які були в Москві могли вижити якби СРСР признало що Київ має дієві методи лікування а не такі що роблять гірше і до речі до пожежників в Москві нікого не пускали та остерігаюлись їх захищаючись від них ,в Києві їх не боялися
    +11
    1. DreyViter
      #2 DreyViter Троянці 28 квітня 2021 18:05
      А можна посилання на це інтрев'ю?
      +6
  4. Сергій Попов
    #1 Сергій Попов Рутульці 12 квітня 2021 00:58
    Важкий фільм, але його потрібно дивитись всім, особливо можновладцям!
    +8
  5. Павло
    #0 Павло Рутульці 2 квітня 2020 12:37
    Серіал вкрай корисно переглянути. Згадую в школі щороку проводили заходи де розповідали про цю трагедію, та я за стільки років все проходило повз крім основної інформації (коли трапилося і де), а цей серіал розповів про хоробрих людей, які жертвували собою, і ціною власних життів рятували інших. Гадаю краще замість безглуздих зачитувань в актовому залі сухих слів та цифр,краще щоб школярам показували 5 серію цього серіалу (в ній наюйлібльше інформації та пояснення ситуації). За 20 років життя знав менше про Чорнобиль, ніж після присвячених 5 годин перегляду цього серіалу. Однозначно рекомендую до перегляду.
    Окрім того тут шикарний набір акторів, вони схожі на справжніх тодішніх учасників катастрофи, прекрасні локації та чудово прописані персонажі.
    +21
    1. Надія
      #-1 Надія Рутульці 26 квітня 2021 22:38
      Мені пощастило - саме була в турпоході в Карпатах. Коли спустились з гір, мали від сонця опіки на лицях, від нас в Ворохті сахалися, зачувши, що ми з Києва. Час минув, а "підхід" не змінився. Ми не знаємо аналізу і статистики з онкологічних захворювань за весь період часу, лише констатуємо низьку тривалість життя в Україні. У найближчому колі моїх друзів і однолітків (20 років - це був саме дітородний вік, для жінок при ссср) діти мають серйозні проблеми зі здоров'ям з раннього віку - лімфома, лейкемія, аллопеція. Багатовузловий зоб - майже стандарт, "просто наблюдайтєсь". "ЧОРНОБИЛЬ" ніде не дівся, він, як чорна діра прикрита саркофагом, чигає на грядущі покоління і спосіб вирішення проблеми.
      +4
Авторизація