Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
10 360
1
+1616

Опис Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу

Культова комедійно-політична драма режисера Стенлі Кубрика, що стала найяскравішим зразком якісної, жорсткої та дотепної політичної сатири. 

Отже, еталонна антивоєнна сатира розкриває історію про збожеволівшого американського генерала, командувач американською базою ВПС, який настільки перенапружився в очікуванні війни із СРСР, що зривається та вирішує завдати превентивного ядерного удару по Радянському Союзу. Генерал самовільно відправляє стратегічні бомбардувальники нанести атомний удар по СРСР. Коли про це стає відомо, президент США збирає нараду у Військовому залі Пентагону, куди запрошує і радянського посла, щоб переконати його, що американський уряд не відповідає за дії генерала-безумця. Невдовзі виявляється, що старі вороги не здатні об’єднатись навіть на межі смертельної небезпеки...

Фільм «Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу» (1964)  буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам якісної політичної сатири.

Дивитися Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. kozachok
    #1 kozachok Троянці 24 січня 2024 20:46
    Колись дивився цей фільм і забувся. Нещодавно передивився із задоволенням. Актуально в пору, коли москалі знову розмахують ядерною дубинкою :)
    0
Авторизація