Смерть Сталіна
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
22 338
3
+6777

Опис Смерть Сталіна

Блискуча історично-політична сатира, знята на основі однойменної французької графічної новели Фабьена Нурі та Тьєррі Робіна, присвячена кільком дням березня 1953-го року, що передували смерті генсека Йосипа Віссаріоновича Сталіна, а також неймовірної політичної метушні в керівництві СРСР після смерті диктатора. 

За сюжетом, вночі 1 березня 1953 радянський вождь Йосип Сталін замертво падає від серцевого нападу. Коли вранці обіссятого вождя знаходить прислуга, біля тіла Сталіна збираються радянські лідери на чолі з Маленковим, Берією та Хрущовим. Упевнившись, що з тираном покінчено, партійці негайно починають інтригувати один проти одного і вирішувати, хто очолить країну…

Фільм «Смерть Сталіна» (2017) відмінна політична сатира про радянське керівництво – тупе, жадібне та налякане. Варто дивитись наживо українською усім шанувальникам політичного гумору.

Дивитися Смерть Сталіна онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Дмитро
    #2 Гість Дмитро Рутульці 7 січня 2023 19:08
    Ахуєнний фільм. Ніби проста кінокомедія, якщо не знати, які справді люди доберались до вершин партії. Банальне ходіння по головах і гарна гра від ситуації, показали сутність.
    +5
    1. alexcaptain
      #1 alexcaptain Троянці 7 листопада 2023 17:39
      Слідкуйте за мовою, не будьте москалем
      +1
  2. Yuriy03
    #0 Yuriy03 Троянці 31 січня 2022 11:53
    Тепер зрозуміло, чому у москалів так срака підгоріла після виходу цього фільма)
    Ще один доказ тому, що всі хто хочуть повернутися в ті часи - йобнуті на всю голову. Тут є все, культ особистості, йобнуті масово йдуть дивитися на мертвого ката, розстріли, бійня за вплив та владу. Ну звичайно це художній фільм, а не історична документалка, тому й вставили багато свого.
    Тут нема позитивних героїв, всі причетні до катувань, розстрілів, виселень. Добре показана хитрожопість Берії, за шо він і поплатився.
    Хочеться, щоб це все залишилося в історії і ніколи більше не було ніякого ссср, куди нас тягне хуйло і пробує тягнути зе із своєю шоблою.
    Наш курс цивілізований світ!

    7/10 совкодрочери не поймуть.
    +25
Авторизація