На межі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
5 668
7
+2733

Опис На межі

Відмінна, взірцева і скандальна суміш політичної сатири міцно приправленого трилером, драмою та екшном про бардак у політичній системі, світовій безпеці та головах перших осіб США. 

Державний переворот в Пакистані та прихід до влади психічно тирана диктатора знову руйнує нетривалий спокій на Близькому Сході. В Ісламабаді організовуються пікети проти США, американське посольство знаходиться в стані облоги, а в Білому домі збирається рада оборони на чолі із президентом. У цей самий час, нероба і пройдисвіт Алекс Телбот, що працює молодшим спеціалістом в посольстві США і якого ось-ось повинні були звільнити і депортувати в Америку, дивом стає останньою надією Госдепу в Пакистані. В руки Алексу потрапляють в руки документи, що компрометують нового пакистанського главу, і Талбот негайно переправляє їх на батьківщину, де президент вже готується дати збройну відсіч хвилювань в Ісламабаді. Розуміючи, що в самому тилу ворога у США тепер є свій агент, держсекретар Волтер Ларсон задумує нову геополітичну гру. Але її вже готовий сплутати міністр оборони Грей Пірс…

Серіал «На межі» (2015) із задоволенням будуть дивитись українською усім шанувальники політичних трилерів, сатири та «чорного» гумору.

Дивитися На межі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Doslis
    #4 Doslis Троянці 2 березня 2023 18:18
    Як же нам всім безмежне пощастило!
    Лише завдяки цим хоробрим, сміливим митцям: сценаристам, режисерам, акторам - пацифістам, борцям за "мирвавсеммире", людям "внепалитики" - ми все ще живемо!
    Саме завдяки їм, тим хто в своїх маленьких халупках, за мільйони доларів, ризикуючи життям, щодня бореться з усіма існуючими наркотиками і знищує літри алкоголю.
    Тим, хто у власних збочених фантазіях, чесно іронізує і висміює всіх продажних політиків, підлих і ницих розвідників, тупих військових, саме дякуючи їм і продовжує існувати реальний вільний світ!
    0
  2. Микита
    #3 Микита Троянці 16 лютого 2020 00:44
    Згоден, серіал вогонь! Але, жарти жартами, втім доля правди тут є. Політикі живі люди. І міністр закордонних справ Ізраїлю і держсекретар США тут діють жорстко. Уявіть з якими акулами доводиться мати справу Зеленському? Тут в серіалі показують, що політики люди, але вони - профі!
    -3
    1. Микита
      #2 Микита Троянці 16 лютого 2020 23:51
      О майн гот! 6 серія - просто розрив. такого накрутили!))
      +1
  3. Куля
    #1 Куля Рутульці 16 лютого 2020 00:25
    Факін шіт! Шо це за прикол? Як я такий серіал провтикав? Афігенний просто! Оце так рівень! Політична сатира +100!!! Переклад +100!!! Дакую!
    +1
  4. Іван
    #0 Іван Рутульці 9 лютого 2020 13:48
    Це просто бомбезна сатира. Не тупо туалетний гумор, а висміювання людей, що приймають глобальні рішення. Від мотивації купки недоумків залежить доля планети. Це смішно. Дивитись усім хто цікавиться геополітикою. 10 з 10!!!
    +1
    1. Іван
      #-1 Іван Рутульці 9 лютого 2020 22:47
      2 серія - бімба. Переклад покращився.
      +3
      1. Іван
        #-2 Іван Рутульці 11 лютого 2020 23:25
        3 серія - топчик. Крутий серіал, розпалюється від серії до серії!
        +2
Авторизація