Подорож хорошого пса
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
55 684
4
+8189

Опис Подорож хорошого пса

Симпатична сімейна мелодрама про історію неймовірною дружби, відданості і турботи. 

За сюжетом, пес на ім'я Бадді прожив не просто довге життя - він прожив кілька життів, щоб возз'єднатися зі своїм першим господарем. Однак і на цьому все не закінчилося. Господар Бадді, чоловік на ім’я Ітан починає старіти і наказує свойєму песикові в наступних життях захищати свою онуку і супроводжувати її всюди. Тепер Бадді перероджується в цуценя на прізвисько Моллі, щоб виконати нову місію та принести радість в життя важкої дівчинки-підлітка на ім’я СіДжей…

Фільм «Подорож хорошого пса» (2019) можна дивитись наживо в українському перекладі як дітям, так і дорослим.

Дивитися Подорож хорошого пса онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Тетяна
    #3 Гість Тетяна Рутульці 26 січня 2023 13:26
    Фільм, мабуть, повчальний і крута задумка але є те "але", через яке я його вимкнула на 37й хвилині, на моменті цілування у авто 2х підлітків, до речі! Даний фільм не відповідає віковому обмеженню аж ніяк! Початок фільму - неблагополучна сім'я - батько помер, матір дитиною не цікавиться, постійно говорить по телефону, п'є вино і скандалить (далі вона буде гуляти по ночах і лишати дитину років 8ми вдома саму!!!) із чудовими батьками покійного чоловіка. Після однієї із сварок вона забирає дитину і пепеїздить від них. Після цього у собаки знаходять пухлину, приходить ветеринар і її усипляє. Після того піднімається тема підліткового кохання головної героїні з поганим хлопцем, їх цілування в авто... і це все за 37 хвилин мого перегляду цього фільму з дітьми 4 та 7 років! 0+ ? Серйозно? Психологічно тяжкий фільм - мої діти не розуміли про що йде мова, крім лінії, де собака думає вслух і також не розуміє що ся коїться)
    -5
    1. Гість Віталіна
      #2 Гість Віталіна Рутульці 29 грудня 2023 18:45
      Першу частину потрібно було спершу подивитись!
      0
  2. La Rocade Grand-Camp
    #1 La Rocade Grand-Camp Троянці 11 квітня 2021 09:17
    за ось такі фільми варто ОСКАРУ
    +8
  3. Олена
    #0 Олена Рутульці 26 жовтня 2020 22:37
    Прекрасний фільм. Змушує задуматись про багато важливих речей. Дякую авторам! Дуже раджу передивитися фільм в сімейному колі. Обов"язково з дітьми.
    +5
Авторизація