Життя і мета собаки
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
67 928
6
+5969

Опис Життя і мета собаки

Красива та зворушлива драматична історія про низку собачих перероджень і про життя в родинах добрих і недобрих господарів.

Головний герой – собака, що намагається зрозуміти світ людей. Песик починає свій шлях народжуючись золотистим ретривером на прізвисько Бейлі, кращим другом хлопчика на ім'я Ітан. Минають роки, а пес все так само не обділений ласкою і увагою свого друга, навіть коли той вперше закохується. Але коли Бейлі вмирає від старості, то перероджується німецькою поліцейською вівчаркою. Пес продовжує відроджуватися з разу в раз, проживаючи безліч життів і стаючи собаками різних порід. З кожним новим господарем він - або вона - дізнається трохи більше про свою мету, поки, через роки, не повертається до знайомого будинку, до свого старого друга…

Фільм «Життя і мета собаки» (2017) буде цікаво дивитись наживо українською як дітям, так і дорослим.

Дивитися Життя і мета собаки онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. winsderio
    #6 winsderio Троянці 9 вересня 2023 02:22
    Це настільки чудовий фільм, давно я таких не дивився...
    0
  2. Гість Катерина
    #5 Гість Катерина Рутульці 10 серпня 2023 01:38
    Класний фільм! Хто такий як я - любить тварин та сентиментальний: запасайтеся хустинками🤧. Я весь фільм проплакала, так вже він мене зачепив 🥹
    +1
  3. Гість Геннадій
    #4 Гість Геннадій Рутульці 16 липня 2023 18:20
    Фільм хороший, а просльозився, можливо так є і в житті, тільки ми того не помічаємо.
    +1
  4. Jiraf
    #3 Jiraf Троянці 16 жовтня 2022 23:58
    Гарний фільм. Світлий і добрий.
    +2
  5. Aniapetrova
    #2 Aniapetrova Рутульці 17 вересня 2022 23:50
    Фільми про тварин завжди проникають глибоко в серце. А коли ще й про таких розумних собак взагалі без сліз не подивишся. В цього собаки було стільки життів, думаю він був би ще не проти відчути життя в новому віртуальному світі. Якраз @iguverse дали б йому інше життя в форматі NFT.
    +2
  6. Гість Оля
    #1 Гість Оля Рутульці 29 квітня 2021 00:21
    Це неймовірний фільм. Нещодавно наша сім'я втратила песика. Маленького, неймовірного собачку. Це був самий життєрадісний пес якого я коли небудь бачила. Втратили, тому, що він був справжнім членом сім'ї...було важко настільки, що я не спала і не їла більше трьох днів...так само важко було і моїй доньці, їй лише п'ять...шукала винних,і питала чому саме він... хочеться вірити, що історія зображена у фільмі справжня. Що ця теорія має право на життя...що собаки , кожна, має свою, особливу мету в житті і що вони не просто так з'являються в нашому житті. Раджу дивитися цей фільм усією родиною. Чудовий фільм, який допоміг пережити нашу втрату. Дякую!
    +7
Авторизація