Ейфорія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
70 490
1
+87115

Опис Ейфорія

Захоплююча, шокуюча та яскрава молодіжна драма про випробування, спокуси та проблеми дорослішання. Тут є все: наркотики, вільна любов, біполярні розлади, насильство, депресія, панічні атаки, образи, ненависть та пристрасть.

Сюжет розкриває історії різних підлітків, а особливо новоспеченим подругам Джулс та Ру. Джулс - дівчина з важким минулим, але Ру заради неї готова на все. Ру лише нещодавно пройшла курс реабілітації від наркозалежності, але протриматись «чистою» їй буде складно, адже проблеми на дівчат чекають як в школі, так і вдома…

Серіал «Ейфорія» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам моторошних молодіжних драм. 

Дивитися Ейфорія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. YFediv
    #1 YFediv Троянці 24 березня 2023 13:59
    Дуже неоднозначне відчуття залишає. З одного боку забагато матів, відвертих сцен, бруду, але з іншого підняті проблеми сучасної молоді, взаємодії в родині, в школі. Тому, навіть не знаю як оцінити...Взагалі не буду оцінювати. Батькам подивитись, певно, буде не зайвим, а ось підліткам якім ще нема 18, ліпше, не треба. Взагалі вважаю вікова ознака муси стояти в релізі серіалу.
    +1
Авторизація