Скло
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
48 243
1
+4961

Опис Скло

Захоплюючий фантастичний трилер М. Найт Шьямалана, в якому зустрічаються герої його попередніх фільмів: «Невразливий» та «Спліт»

За сюжетом, невразливий супергерой з двадцятирічним стажем Девід Данн, намагається вистежити Орду - так себе називає коаліція злісних особистостей Кевіна Венделла Крамба. З моменту закінчення «Спліта» вони зібрали цілий культ навколо Звіра - двадцять п'ятої особистості Кевіна, яка ніби має надприродні здібності. Дві надлюдини в результаті знаходять один одного, але їх тут же знаходить третя сила - психолог в особі Сари Полсон, яка запроторює обох «суперів» в психіатричну лікарню і намагається переконати їх в тому, що вони цілком звичайні люди. У цій же лікарні вже сидить давній знайомий Данна - злий геній Містер Скло. Зрозуміло, що питання втечі героїв - лише питання часу…

Фільм «Скло» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам трилерів.

Дивитися Скло онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Дідона
    #1 Дідона Рутульці 23 травня 2023 00:11
    Фантастично! Фантастично витрачений час намарне!
    Банальність: 10/10.
    Пафосність 8/10.
    Передбачуваність 9/10.
    Логічність 1/10.
    Сюжет -2/10.
    Веселі ігри в "стокгольмський синдром" 10/10.
    Беземоційна гра Сари Полсон 10/10.
    "Скло" - це про те, як безмежний потенціал світу коміксів і постійних переосмислень психічних розладів (або не переосмислень, а просте фантазування на тему) змили в унітаз... Сум. Печаль. Розчарування.
    Сум: неймовірну гру Джеймса Мак-Евоя в "Спліті" втиснули в межі божевільно-крінжового недохалка... Смішно.
    Печаль: шок! група масонів із однаковими татухами полює на людей із супер здібностями: ніколи такого не було, і ось знову! Найбільше зло в цьому всьому сюжеті - закам'яніла міміка Сари Полсон, яка гармонійно поєднується лише з образами злодійок, психопаток енд усього спектру розщеплень особистостей "AHS". А тому абсолютно логічним є абсолютна логічність її абсолютно логічно-злодійського образу. Це було зрозуміло відразу...
    Розчарування: сценарист-режисер просрав абсолютно все... Все, окрім дивовижної чарівності в банальності та повторюваності героїв Брюса Вілліса та Семюеля Джексона... Хоч їх більш-менш прописали, а от на що витратила свої сили Аня Тейлор-Джой - не панятно.
    Словом, триквел не вийшов. Тішить лише незмінно неймовірно-супергеройський український дубляж, that's all.
    +3
Авторизація