Рембо 5: Остання кров
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
42 777
4
+5761

Опис Рембо 5: Остання кров

Можливо (але це не точно) остання частина нескінченної історії про ветерана кількох війн та конфліктів поменше Джона Рембо, який втомився усамітнюватись у бірманських джунглях і вирішив усамітнитись десь на забутому Богом ранчо в Техасі. Але не вийшло, адже Рембо просто не може пройти мимо несправедливості та неприємностей.

Отже, загартований боями ветеран зажив тихим життям на своєму ранчо. Але привиди минулого все ще не дають йому спокою. Триматися допомагають таблетки, щоденна праця і близькі люди поруч. Джон виростив і виховав як рідну дівчину, що залишилася без батьків, знайшовши в цьому новий сенс життя. На жаль, не можна оберігати дитину вічно. Дівчина виросла, стала самостійною і потрапила у серйозні неприємності з мексиканським злочинним картелем. О, якби ж хлопці знали, хто прийде її рятувати, то можливо мали б і власних дорослих дітей…

Фільм «Рембо: Остання кров» (2019) зацікавить усіх шанувальників творчості Сильвестра Сталлоне, а також фанатів олдскульних бойовиків.

Дивитися Рембо 5: Остання кров онлайн українською в HD
Extended edition
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. isallforyou
    #2 isallforyou Троянці 26 жовтня 2022 10:52
    Переглянув усі п'ять частин про Джона Рембо, і зрозумів що це моя улюблена франшиза. Після цього кіно я захотів викопати собі бліндаж із підземними ходами, шоб там була всяка зброя, вибухівка і лук і стріли. Там можна навіть вирощувати гриби. Ще було б добре найти собі таку файну дівку, можливо еко переселєнку шоб згодилася жити під землею зі мною. Ото було б круто і прикольно.
    +2
    1. Yuriy03
      #1 Yuriy03 Троянці 26 жовтня 2022 16:20
      Фільм Captain Fantastic точно для вас.
      +1
      1. isallforyou
        #0 isallforyou Троянці 26 жовтня 2022 20:33
        зараз буду дивитися тоді
        0
  2. саша
    #-1 саша Рутульці 1 травня 2021 19:48
    невмеручий сталоне.
    +7
Авторизація