Історія Рокі: народження класики
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
7 004
0
+810

Опис Історія Рокі: народження класики

Чудовий документальний фільм присвячений художньому фільму, що не лише став хітом кінопрокату та поклав початок франшизі, але і став взірцевою та навіть культовою спортивною драмою. 

Історія боксера-невдахи, який лише завдяки силі волі та наполегливості б’ється на рівних з непереможним чемпіоном у важкій вазі, стала квитком у велике кіно для Сталлоне - автора сценарію і виконавець головної ролі в «Роккі». Натхнення до Слая прийшло, коли він побачив бій між Мухаммедом Алі і нікому невідомим Чаком Уепнером. Чак, до цього не вирізнявся на рингу і працював викидайлом між тренуваннями, протримався цілих 15 раундів проти найбільшого боксера світу і навіть відправив того в нокдаун.

Фільм «Роккі» (1976) став еталоном кінострічок про бокс і запам'ятався цікавою історією навколо створення картини. Сильвестр Сталлоне написав сценарій за 3 дні, а потім відмовився його продати за величезні гроші, тому що хотів сам втілити образ боксера на великому екрані. У підсумку картина отримала «Оскар» за кращий фільм в 1976 році і стала еталонною спортивної драмою, назавжди залишила слід в історії кінематографа...

Фільм «Історія Роккі: народження класики» (2020) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам творчості Сильвестра Сталлоне.

Дивитися Історія Рокі: народження класики онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація