Роккі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
31 958
1
+3737

Опис Роккі

Оскароносна та культова спортивна драма про боксера-невдаху, який за збігом обставин отримає шанс битись із непереможним чемпіоном. Цей шанс змінює його життя назавжди. Як і життя режисера фільму, тоді нікому не відомого актора-початківця Сільвестра Сталлоне.

За сюжетом, Роккі Бальбоа, сором'язливий боксер-аматор з Філадельфії, який займається тим, що вибиває гроші у невдах, які заборгували його босові-лихварю. Розчарований у своєму житті, Роккі знаходить заспокоєння тільки в боксі та бере участь у малорейтингових боксерських турнірах. Проте одного разу життя його кардинально змінюється, коли Роккі надходить пропозиція взяти участь у бою з відомим боксером, чемпіоном Апполо Крідом. Трохи повагавшись, Роккі погоджується…

Фільм «Роккі» (1976) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам спортивних драм. Це одна з найкращих!

Дивитися Роккі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ochmanilui
    #1 ochmanilui Троянці 7 грудня 2023 02:49
    Різдвяний настрій забезпечено. Ця озвучка збуджує спогади про дитинство, коли надворі повно снігу а ти сидиш перед теликом у в'язаних шкарпетках.
    Крути фільм.
    0
Авторизація