Чак і Ларрі: Запальні молодята
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
8 943
1
+1313

Опис Чак і Ларрі: Запальні молодята

Брутальна, грубувата та вульгарна комедія про світ геїв, а також про парочку пожежників, цілком собі натуралів, які вдають із себе солодку парочку гомиків в надії отримати спеціальну допомогу для молодят. 

Головні герої – друзі-пожежники Чак і Ларрі. Вони настільки давно знають один одного, що готові без міркувань пожертвувати один для одного абсолютно всім. Ларрі перший доводить це на практиці - ризикуючи своїм життям, він виносить Чака з вогню. Щоб хоч якось віддячити Ларі, Чак погоджується на одну маленьку авантюру: всього-то розіграти разом з Ларрі гомосексуальну пару, щоб той зміг застрахувати своє життя, оформивши страховку тільки на своїх дітей. Однак тиха авантюра стає надбанням всього містечка, і тепер Чак і Ларрі вимушені імітувати з себе гомосексуальних коханців не тільки перед чиновниками, а й перед усією громадою...

Фільм «Чак і Ларрі: Запальні молодята» або ж «Запальне весілля» або ж «Чак і Ларрі тепер одруженні» (2007) можна дивитись українською онлайн усім поціновувачам комедій.

Дивитися Чак і Ларрі: Запальні молодята онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Yarukon
    #1 Yarukon Троянці 4 вересня 2022 00:07
    Прикольне кіно.
    0
Авторизація