Оповідь служниці
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
33 846
8
+3747

Опис Оповідь служниці

Відмінна, моторошна та захоплююча, драматично-фантастична антиутопія за світовим бестселером Маргарет Етвуд. 

Події розгортаються в недалекому майбутньому. США знаходиться під повною владою релігійної диктатури, а людство повільно вимирає від вірусу загального безпліддя. Ті з рідких жінок, що ще здатні мати дітей, поставляються лідерам нового режиму, які їх ритуально гвалтують під наглядом власних дружин. Головна героїня – дівчина на ім’я Оффред. Основне джерело сюжетного напруження - відносини всередині трикутника, в який входять Оффред, її господаря, командора Фред Уотерфорд, і його законної дружини Серена…

Серіал «Оповідь служниці» (2017) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам фантастичних трилерів.

Дивитися Оповідь служниці онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 8:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ankapit
    #6 ankapit Рутульці 6 січня 2023 00:04
    Серіал може місцями бути нудним і затягнутим, але загалом досить цікаво. Не можу назвати Вау, але я б описаа - комусь зайде, комусь ні.
    +1
  2. Kamamberch
    #5 Kamamberch Троянці 18 жовтня 2022 21:56
    Цікавий серіал, постійно тримає у напрузі, хоч кінець 6 серії 5 сезону був абсолютно очікуваним. Вважаю що в цьому серіалі досить добре змальоване майюутнє, якщо кількість навіжених віруючих і патріархально налаштованих збільшиться. Подивитись раджу всім, хоч серіал і дуже важкий для переглду.
    +3
  3. Гість Тетяна
    #4 Гість Тетяна Рутульці 14 жовтня 2022 16:35
    Почала огляд. Перша серія менше половини.
    Одразу нагадує кацапів. Це про їх улюблений стиль життя - про рабство, про викривлену реальність, про всі навколо вороги. Можливо помиляюся. Та баба з дебільною пропагандою й електрошокером дуже схожа. Мізки не скільки промивають скільки впихують в них те що повинні казати, навіть якщо не згодні. Так вони чинять на окупованих територіях. Примушують людей казати те, що хочуть від них чути.
    +5
  4. Iгор Вінський
    #3 Iгор Вінський Троянці 16 вересня 2022 09:17
    Серіял можна дивитися. Але не з озвученням підмоскальської ашдірєзкі. Бо наша мова і москальські матюки це неприйнятно.
    +3
  5. Гість Віктор
    #2 Гість Віктор Рутульці 7 травня 2021 19:58
    Реально не знаю, що чудового в цьому серіалі. Коли купа людей ризикують життям аби повернути її в номарльне суспільство, багато них при цьому гине, страждає, втрачає рідних... Ця великоінтелектуальна курка, розвертається і йде назад у рабство! Сераіл виключно рівня виборців Зеленського!
    0/10
    -5
    1. OmegaUKR
      #1 OmegaUKR Троянці 9 травня 2021 15:13
      Не треба судити по собі.
      +4
    2. Гість Інна
      #0 Гість Інна Рутульці 15 вересня 2022 16:03
      Останнє речення переконало мене, що не варто витрачати час 😆
      -5
  6. Jo RUD
    #-1 Jo RUD Троянці 2 травня 2021 22:34
    Серіал чудесний. Дивися з першого сезону.
    Фанатики віри - нездорові люди. Якось мені довелося знімати кімнату у двох сестер-баптисток (сектанток). Це був місяць жаху. Як наслідок - відверто зневажаю тих, хто прикриваючись релігією дозволяє собі гидкі речі по відношенню до інших людей. Баптисти для мене тепер лише купка сектантів, яких якщо не уникати, то портібно ізолювати від суспільства.
    +4
Авторизація