12 розгніваних чоловіків
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
9
9 502
2
+4747

Опис 12 розгніваних чоловіків

Справжня класика світового кіно, яка і дотепер тримається лишається актуальною та входить в топ-5 кращих фільмів за версією IMDb. Це кіно про прості істини, про повагу до життя іншої людини, про відповідальність за прийняті рішення. 

В центрі сюжету – суд над молодим хлопцем, якому висунуті дуже серйозні звинувачення, а захисту особливо ніякого і немає. Юнак сидить з пониклі видом, чекаючи рішення суду присяжних. І ось 12 присяжних видаляються в переговорну, щоб прийняти остаточне рішення. І рішення, звичайно ж, має бути одноголосним.

Голосують ті, хто вважає хлопця винним. Їх 11 осіб. Залишається один. Він не говорить, що хлопець не винен. Він лише каже, що не знає і не може заявити напевно, прийнявши секундне рішення, засуджувати хлопця чи ні. Починають тривалі дебати на терезах яких – доля людини…

Фільм «12 розгніваних чоловіків» (1957) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам класики світового кінематографу.

Дивитися 12 розгніваних чоловіків онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. alt
    #2 alt Рутульці 23 серпня 2022 21:49
    Дізнався про цей фільм випадково, переглянувши ролик по те, як Міхалков вкрав ідею фільму і навіть словом в титрах не обмовився, що ідея "запозичена", як завжди це робиться на росії. якщо комусь цікаво, ролик називається "ЯК РОСІЯ ВКРАЛА У США ТОП ФІЛЬМ, зіпсувала його своєю пропагандою і видала за свій".
    +4
  2. Haarhus
    #1 Haarhus Троянці 2 листопада 2021 22:03
    Прекрасний фільм про перевагу логіки над стереотипами та переконаннями.
    +7
Авторизація