Шляхи слави / Стежки слави
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
5 718
1
+1012

Опис Шляхи слави / Стежки слави

Справжня класика світового кіно від режисера Стенлі Кубріка, що розповідає про трагедію війни та героїчне протистояння французької армії німецькому наступу під час Першої світової війни.
Події розгортаються у 1916 році, у розпал війни на Західному фронті. Полковник Декс командує піхотним полком французької армії. Уже два роки Антанта намагаються перехопити ініціативу у німців та змінити хід війни. Начальник корпусу генерал Брулард наказує дивізійному генералу Міро атакувати неприступну ворожу позицію, прозвану Мурашиним пагорбом. Коли свідомо нездійсненне операція по захопленню добре укріплених німецьких позицій закінчувалася повним провалом починається пошук винних і командування наказує судити і розстріляти за боягузтво трьох людей. Полковник Декс марно намагається захистити солдатів, обраних для того, аби віддати свої життя, щоб прикрити дурість і амбіції керівництва...
Фільм «Шляхи слави» або ж «Стежки слави» (1957) Стенлі Кубріка доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Шляхи слави / Стежки слави онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Андрій
    #1 Гість Андрій Рутульці 5 червня 2021 03:22
    До цього моменту Кубрик видавався мені надуманим режисером. Але тут він себе зарекомендував якнайкраще! Рекомендую до перегляду!
    +4
Авторизація