З любов'ю, Саймон
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
15 868
4
+3844

Опис З любов'ю, Саймон

Несподівано прикольна, тепла та щира молодіжна романтична комедія про юнака, який важке сприйняття свого єства переживає кризу самотності.

Головний герой - звичайний американський старшокласник на ім’я Саймон. Його життя складається ніби напрочуд добре: розуміюча родина, цікаві друзі, повага однолітків. Але щось гризе Саймона із середини. І це щось – потяг до хлопців, в якому він не може зізнатись ні близьким, ні навіть собі. Одного дня він раптово виявляє в шкільному блозі повідомлення від якогось Блу, який зізнається в тому, що він теж приховує свою орієнтацію, - між двома молодими людьми зав'язується листування, зростає дружба, проте розкрити один одному свої справжні імена і зустрітися вони поки не готові…

Фільм «З любов'ю, Саймон» (2018) можна дивитись наживо в українському перекладі, але перед цим переконайтеся, що ви не гомофоб і у вас за спиною немає «Національних дружин» зі смолоскипами.

Дивитися З любов'ю, Саймон онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. akon111
    #4 akon111 Троянці 4 січня 2024 02:03
    ніколи не признавав і не признаю гейство
    -3
  2. Diluyk
    #3 Diluyk Троянці 29 грудня 2022 23:04
    Я не розумію оправдання Блу за поцілунок з дівчиною…. Якщо ти гей то ти не будеш цього робити… Значить він бі???… :/
    +3
  3. Лілі
    #2 Лілі Рутульці 5 квітня 2022 21:51
    Фільм крутий, місцями був сумний, особливо перед кінцем. Сумно що головний герой боявся "вийти з шафи", але такі сучасні реалії
    +8
  4. Саша
    #1 Саша Рутульці 17 лютого 2022 12:09
    Фільм хоч і ванільний і казково добрий, та однозначно цікавий. До кінця не міг визначитись, хто ж виявиться таємничим Блю, хоча всі троє хлопців підходили) Декілька разів на очах таки з'явилися сльози. Хотілося б, щоб таких класних тематичних фільмів було б якомога більше.
    +7
Авторизація