З любов'ю, Віктор
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
24 017
2
+4357

Опис З любов'ю, Віктор

Дотепна, тепла та щира молодіжна романтична комедія про юнака, який важко приймає свою природну «інакшість» та через це потрапляє в різні кумедні ситуації. Від творців серіалу «З любов'ю, Саймон».
В центрі сюжету – історія молодого та сором’язливого старшокласника на ім’я Віктор, який лише нещодавно переїхав з батьками до нового міста та змушений ходити до школи, в якій у нього немає друзів. Але найбільша проблема Віктора в тому, що він відчуває себе відмінним від однолітків, але боїться сам собі зізнатись у тому, що він гомосексуаліст. А можливо він помиляється?
Серіал «З любов’ю, Віктор» (2020) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися З любов'ю, Віктор онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Old ghost
    #2 Old ghost Троянці 12 грудня 2022 16:54
    Мені сподобалося, чесно я трохи потрепав собі нерви але в цілому мені сподобалося, мені декілька разів здавалось типу "ось, це воно, можна закінчити" та в решті вийшло так що коли серіал дійсно закінчився мені вже здалось що закінчилось різко, типу занадто швидко, бо вони так довго розбирались в собі що в кінці я почав думати "це вже точно все???", Короче мені все сподобалось, приємний осад залишився, всі актори просто шикарні, та хочу зауважити що в американських фільмах 16ти річниці підлітки на 16 не виглядають, особливо Ендрю)))
    +4
  2. Irena
    #1 Irena Троянці 10 серпня 2022 21:37
    Чесно кажучи, 3 дні назад, коли я через тік ток вирішила переглянути цей серіал, то не очікувала, що він настільки вплине на мій світогляд та змусить навіть залишити коментар тут. "З любов'ю, Віктор" - це не мильна американська підліткова драма про типових геїв та їхній досвід у стосунках, це історія з життя, життя котре не кожен зрозуміє.
    Зрозуміти ким ти є насправді дуже складно ... Іноді ти хочеш одного, а згодом зовсім іншого, а ще через час ти вже й не знаєш що хотіти та чого чекати не тільки від когось, а й від самого себе ... Не "копнувши", не виринеш ... Віктор та його історія, це лише призма через яку ми можемо поглянути на світ та себе іншими очима ... Зізнання, перші стосунки, перші сварки та купа усього іншого лайна в його житті, не змогли зламати його силу духу та сміливість з середини ... "Не ту сміливість, де ти не боїшся чогось злякатися, а ту де ти переборюєш страх перед найважливішими моментами свого життя, як наприклад визнати перед усіма хто ти є насправді ..."
    У цьому серіалі тебе зачіплює не лише те, як складно у 21 столітті бути гомосексуалом, а те як ти можеш злякатися та не прийняти себе справжнього, не того ким хоче бачите тебе не тілкьки віруюча родина та друзі, а й увесь світ, як би дивно це не звучало ... Одним словом, я просто рекомендую усім поціновувачам подумати та розслабитися під час перегляду, звернути свою увагу на чудовий хаха гейський серіал "З любов'ю, Віктор"
    P.S
    геїв-підлітків тут грають просто неймовірні красунчики хахаха ...
    З любов'ю, Rena
    (а чом би й ні, побуду трохи Саймоном чи Віктором)
    +12
Авторизація