За бортом
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6
14 533
1
+3434

Опис За бортом

Симпатична, хоч і повністю шаблонна, романтична комедія про матір-одиначку, яка намагається вигідно використати випадково підібраного мільярдера, що втратив пам’ять. 

За сюжетом, ще досить молода та не дуже страшна вдова на ім’я Кейт, змушена працювати на кількох роботах, але все одно не справляється з утриманням та вихованням трьох дочок. Одного разу вона приходить чистити килими на яхту примхливого мексиканського плейбоя Леонардо, але замість грошей отримує образи і звільнення з роботи. Тієї ж ночі Лео падає за борт. На той час, коли море викидає його на берег, чоловік втрачає пам'ять. Ніхто в лікарні не знає, хто він такий, і Кейт користується цим, щоб помститись кривдникові. Вона запевняє Лео, що він - її чоловік, і прилаштовує працювати в будівельну бригаду, де багатий спадкоємець вперше в житті працює руками. Кейт хоче щоб Леонардо відшкодував її збитки, але колишній гульвіса поступово вживається в роль годувальника родини…

Фільм «За бортом» (2018) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам легких комедій.

Дивитися За бортом онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Елізабет
    #1 Елізабет Троянці 18 квітня 2021 12:48
    Дуже приємний фільм, безперечно вартий перегляду? І хоча фільм 1987 року безперечно кращий: актори грають природніше, сценарій цікавіший і реалістичніший, але цей фільм теж доволі непоганий. Подивитись вечером з сім'єю, те що треба.
    Окрема дяка за український дубляж! Два роки тому були у друзів за кордоном, вони не розуміють української, а ми не розуміємо мови їхньої країни, цей фільм дивились в рос дубляжу, фільм взагалі не зайшов, ні нам ні друзям, а тут в нашому перекладі майже шедевр?
    +4
Авторизація