Доктор Стрендж
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
85 401
2
+107121

Опис Доктор Стрендж

Приголомшливий, захоплюючий блокбастер від Marvel про талановитого нейрохірурга, який стає великим чарівником та захисником людства від сил темряви. 

За сюжетом, знаменитий нейрохірург Стівен Стрендж вважається одним з кращих лікарів у світі. Але коли він потрапляє в автомобільну аварію, медичній кар'єрі лікаря приходить кінець. Важкі травми рук унеможливлюють подальшу участь в складних операціях. Безуспішно перебравши всі відомі науці методи лікування, колишній хірург у розпачі відправляється в Непал, на пошуки містичного знахаря, який може творити чудеса. Цим знахарем виявляється справжня чаклунка, яка стоїть на чолі стародавнього таємного ордену магів-захисників. Вона присвячує Стренджа в таємниці магії і пояснює, що людина з його талантами може домогтися в чаклунстві ще більшого, ніж в медицині…

Фільм «Доктор Стрендж» (2016) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам яскравих та якісних фантастичних бойовиків.

Дивитися Доктор Стрендж онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. БАНДЕРА
    #2 БАНДЕРА Троянці 19 травня 2021 21:17
    Повна белеберда!!! казочка для малоліток! даром витрачений час(((
    -30
  2. Микита
    #1 Микита Троянці 5 листопада 2019 00:06
    Хлопці! Не морочте людям голову, завантажте вже увесь цей Marvel одним довбаним пакетом! Будьте людьми! нашо грузити усякий третєсортний хоррор, якщо немає на сайті усіх Марвелів, ДіСі, Термінаторі, Зоряних воєн, Трансформерів, колекцій Спілберга, Скорсезе, Тарантіно, Копполи, Рідлі Скотта, братів Коен та інших.
    А за український переклад дякую! Сайт зручний, не висне.
    +19
Авторизація