Вінчестер. Будинок, збудований привидами
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.5
8 717
2
+1919

Опис Вінчестер. Будинок, збудований привидами

Симпатичний американо-австралійського жахастику, заснований на реальній «міській легенді» про історію, що сталася в кінці XIX століття в Каліфорнії в будинку вдови покійного Вільяма Вінчестера.

Сари Вінчестер спадкоємиця гігантської компанії з виробництва зброї раптово втратила чоловіка та доньку. Після смерті рідних вона починає підозрювати, що стала об'єктом переслідування проклять людей, які загинули від гвинтівки Вінчестера, яку колись винайшов батько її покійного чоловіка. Одержима цією ідеєю, Сара вирішує побудувати великий особняк, щоб замкнути в ньому всіх злих духів і тим самим захистити себе від небезпеки. Почувши історію Сари, психолог Ерік Прайс вирішує особисто перевірити її психічне здоров'я. Але після спілкування з вдовою він несподівано для себе усвідомлює, що її нав'язливі ідеї не є такими вже неймовірними і безпідставними…

Фільм «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» (2018) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам якісних хоррорів.

Дивитися Вінчестер. Будинок, збудований привидами онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ksy
    #2 Ksy Троянці 20 лютого 2023 20:44
    Продивилась фільм. Поцікавилась історією будинку. Все можливо...Багато невивченого і недослідженого існує. І взагалі-зброя ніколи до добра не призводить. Від неї лише біди.
    Фільм вартий перегляду.
    +1
  2. Марічка82
    #1 Марічка82 Троянці 7 серпня 2022 14:03
    На вечір згодиться.Один раз можна подивитися.
    0
Авторизація