Зведені сестри
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
12 080
3
+1929

Опис Зведені сестри

Цілком дотепна хоч і нехитра французька мелодраматична комедія про побутові пригоди трьох сестер та їхні спроби порозумітись. 

В центрі сюжету – історія трійці дорослих зведених сестер, Салма, Лорен та Олівія, які ніколи не знали одна одну, але через збіг обставин змушені знайомитись та спільно жити під одним дахом. 

Лорен, мила 29-річна дівчина, намагається пробитися у світ моди. У Олівії, 28-річного психолога, дві нав'язливі ідеї: врятувати кондитерські вироби своїх батьків і знайти ідеального чоловіка. 26-ічна Сальма, запальна молода вчителька історії, яка все життя прожила з матір’ю в передмісті. Їх дороги зійшлися лише того дня, коли вони дізналися про смерть свого біологічного батька, якого вони ніколи не знали. Дівчата успадковують від старого гульвіси чудову паризьку квартиру і для трьох сестер, які не мають нічого спільного, спільне проживання, щонайменше, виявиться вибухонебезпечним... 

Фільм «Зведені сестри» (2018) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам французьких комедій.

Дивитися Зведені сестри онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. darka
    #2 darka Рутульці 5 березня 2022 00:57
    8.5/10
    Чудовий, легкий фільм. Сподобалося як показали сестринство, в міру без перегрузки. Картинка якісна, акторська гра гарна. Раджу фільм до перегляду!
    За хороший і якісний дубляж щире дякую!
    +3
  2. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 17 березня 2021 09:02
    Взагаліне вартий уваги. Франія остані 10 років зеімає виключно - нудне і нікому не цікаве лайно...
    0/10
    -2
    1. Van
      #0 Van Рутульці 7 квітня 2021 22:20
      Заграли такі недокритики. Ліпше ніуя не пиши, а то хіба своєю гівняною думкою в людей відбиваєш бажання дивитись норм кіно.
      +1
Авторизація