Пірати Карибського Моря: Помста Салазара
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
88 113
3
+91103

Опис Пірати Карибського Моря: Помста Салазара

П’ята частина культової пригодницької франшизи від студії Disney, в якій за капітаном Джеком Горобцем знову полює ватажок безсмертних напівзгнилих моряків. Але цей - трошки не такий, як Барбосса в першому фільмі, або Дейві Джонс у другому і третьому. Нинішнього звуть Салазар, і він не пірат, а іспанська флотоводець. 

За сюжетом, дорослий син Уілла і Елізабет, юний Генрі Тернер дізнається, що може позбавити батька від морського прокляття, якщо добуде тризуб Посейдона - один з найпотужніших океанських артефактів. Оскільки свого корабля у хлопця немає, він розшукує піратського капітана Джека Горобця. По дорозі юнак знайомиться з дівчиною-астрономом, яка теж шукає тризуб. Карина сподівається, що пошуки проллють світло на долю її батька, який залишив їй зашифрований щоденник зі зоряною картою, що вказує на острів Тризуба. Тим часом Джек дізнається, що за ним полює його давній ворог - іспанська мисливець за піратами Салазар…

Фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» (2017) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам пригод.

Дивитися Пірати Карибського Моря: Помста Салазара онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Valeria Bondarenko
    #3 Valeria Bondarenko Троянці 20 січня 2024 22:28
    Кінець мене розчулив. Це хороша п'ята частина франшизи. Четверта не дотягує до попередніх, а ця якраз навпаки.
    +1
  2. isallforyou
    #2 isallforyou Троянці 21 жовтня 2022 20:40
    Ходять слухи що вже почали знімать Пірати Карибського Моря 6, завершальну частину. Ну дуже подобається мені Кая Скоделаріо, можливо тому це моя улюблена частина...
    +2
  3. Sevenes
    #1 Sevenes Рутульці 30 липня 2021 18:48
    Один з найкращих фільмів Дійснея та кіносвіту піратів. Сподобалося все, Джек як завжди на висоті. Не представляю собі Піратів без Джоні Депа! Особливо в світлі останніх подій що сулять нам ще один фільм піратів вже без Джоні. ФІльми перкрасний! Невеликий недолік, могли б компютерну графіку в деяких моментах зробити якіснішою, одразу око різало дешевизна, та таких місць мало.
    8\10. Браво!
    +8
Авторизація