Пірати Карибського Моря: Скриня мерця
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
149 887
1
+125133

Опис Пірати Карибського Моря: Скриня мерця

Друга частина популярної пригодницької комедії про чергову подорож кмітливих піратів корабля «Чорна перлина» та їх відчайдушного та ексцентричного капітана Джека «Горобця» Спарроу. 

Сюжет розкриває таємниці Чорної Перлини, її походження, і чому ж саме Джек Спарроу був її капітаном в останні 13 років. Але прийшла пора платити за старими боргами давньому «приятелеві» Спарроу, владиці морів та океанів Дейві Джонсу, інакше не бачити більше ні світла денного, ні свого корабля разом з командою. Події минулого не пройшли повз закоханих Вілла Тернера та Елізабет Свон. Їм доведеться відповісти за зв'язок з піратами і зробити вибір - допомогти Британській імперії в боротьбі з піратами або ж бути повішеними…

Фільм «Пірати Карибського Моря: Скриня мерця» (2006) буде цікаво дивитись онлайн в українському перекладі усім шанувальникам пригод.

Дивитися Пірати Карибського Моря: Скриня мерця онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Джек Горобець
    #1 Джек Горобець Рутульці 13 липня 2021 02:07
    Чудовий фільм. Передивляюсь раз на кілька років. Ну блін! Ну наскільки ж круто! Після кожної дії того чи іншого героя ситуація кардинально змінюється і розстановка сил набуває нового характеру. Геніально ж! Краще за всіх вдається маніпулювати оточенням Джеку Горобцю. Він дуже тонко відчуває нерв розмови, миттєво оцінює ситуацію та нетривіальними рішеннями знезброює опонентів. Дуже талановита команда. Спецефекти старішають, але сюжет лишається крутезним.
    +17
Авторизація