Готель «Артеміда»
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
8 820
0
+1012

Опис Готель «Артеміда»

Цікава та оригінальна суміш фантастичної антиутопії про таємничій готель, де злочинці можуть перепочити та набратися сил. 

Готель «Артеміда» - помісь п'ятизіркового готелю з приватною клінікою, пацієнти якої не бажають пояснювати походження своїх вогнепальних та інших колото-різаних поранень. Специфічний контингент обумовлює статус «Артеміди» як закритого клубу. Поранений туди так просто не зайде: тільки якщо заздалегідь оформив в ньому членство. Поліції вхід заборонений, як і охоронцям пацієнтів. Наглядає за готелем вже немолода Медсестра, яка за багато років заслужила свій авторитет у кримінальному світі. Після чергового нальоту на банк до готелю потрапляють двоє братів. Один важко поранений, інший відбувся легким переляком. Але найнеприємніше у них попереду - вони через незнання заволоділи діамантами боса лос-анджелеської мафії, який ось-ось теж має прибути до готелю…

Фільм «Готель «Артеміда» (2018) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам кримінальної драми.

Дивитися Готель «Артеміда» онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація