Дев’ятеро цілковитих незнайомців
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
37 802
9
+5799

Опис Дев’ятеро цілковитих незнайомців

Чудовий детективний трилер, знятий за мотивами однойменного роману популярної австралійської письменниці Ліян Моріарті, авторки бестселеру «Велика маленька брехня».
Події розгортаються під час десятиденного затишного відпочинку на віддаленому від цивілізації курорті. За процесом лікування буде спостерігати директор Мері, яка має власні високодуховні та доволі оригінальні методики впливів на особистість та бажає вдихнути нове життя в тіло і розум своїх гостей-пацієнтів. На відпочинок та оздоровлення їдуть дев'ять осіб: хтось заради схуднення, хтось просто відпочити та набратися сил. Серед компанії незнайомців - письменниця Френсіс, яка невдовзі разом з іншими людьми буде намагатися вижити в цьому божевільному але здавався б райським містечку...
Серіал «Дев'ятеро цілковитих незнайомців» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Дев’ятеро цілковитих незнайомців онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 9:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Anna
    #5 Anna Рутульці 20 січня 2023 14:50
    і тут москалики постарались... невже ніяк без російських коренів не можна було обійтись?
    +5
    1. Гість Марина
      #4 Гість Марина Рутульці 13 лютого 2023 07:59
      Так вона ж схибнута і пришелепкувата! Це яскраво демонструє цей зомбований народ!
      0
  2. Гість Ольга
    #3 Гість Ольга Рутульці 26 листопада 2021 22:55
    Мені серіал дуже сподобався. Очікувала банальну різанину, як це часто буває в схожих історіях, але вайб приємно вражає. Пфд кінець уже здогадуєшся яким буде завершення, але лишається приємний післясмак у вигляді віри в те, що люди ще здатні змінюватись у кращий бік! Не знаю чому всі так шаленіють вд "Гри в кальмара", цей серіал видається мені значно кращим.
    +2
  3. Doslis
    #2 Doslis Троянці 14 жовтня 2021 18:50
    Скажи наркотикам: "Ні!" або "Так!", або "Ландан із зе кепітал оф зе Грейтбрітан". Та скажи хоч щось, бо їм без тебе сумно і самотньо. Спілкуйся з ними, взаємодій. що ти як якесь егоїстичне чмо?!
    ЗІ. В сауні, Карл! В сережках і з ланцюжками, в спортивних штанях, Карл! В сауні, Карл!
    0
  4. Volodymyr
    #1 Volodymyr Троянці 4 жовтня 2021 22:01
    Подивитись подивився а от поставити чи лайк чи дизлайк не стану. Враження від серіалу не погане але і не хороше. Якщо нема що робити то можете подивитись.
    +4
  5. Marina_Yusyn
    #0 Marina_Yusyn Троянці 19 вересня 2021 11:09
    Цей режисер любить знімати фільми/серіали про багатих людей і їхні проблеми (мовляв, перед труднощами ми всі рівні). Цей серіал цікавий і трошечки дивний. Драма-драма, події розгортаються повільно, але головне тут якраз не сюжетні повороти, а внутрішні переживання героїв і як вони змінюються протягом "лікування" в ретрит центрі. Фанатам "Велика маленька брехня" - сподобається. любителям Марвел - ні.
    +4
    1. Erick Wood
      #-1 Erick Wood Троянці 23 вересня 2021 11:51
      Дякую! Відгук просто вау. Одне питання до фінального речення. А що робити людям які полюбляють обидва зазначені назви?
      +2
    2. zirunya
      #-2 zirunya Троянці 24 вересня 2021 14:28
      Не всім фанатам "Великої маленької брехні" сподобалось?
      +1
      1. Гість Марина
        #-3 Гість Марина Рутульці 13 лютого 2023 08:05
        Таке! Порівнюючи з "Маленькою брехнею" - це нудна історія. Навіть читаючи ці книжки пригадую свої гострі відчуття від першої і кволу зацікавленість від другої. Але обидва серіали - це картина, писана маслом! Гарно відзнято! Естетично!
        0
Авторизація