Патріот Моріарті
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.0
68 604
6
+121123

Опис Патріот Моріарті

Симпатичний пригодницький детектив, знятий за мотивами всесвітньо відомої історії про геніального приватного детектива Шерлока Голмса та його вічного ворога професора Моріарті. 

Сюжет аніме намагається розкрити персонаж Моріарті та його шлях до вершини кримінального світу. Виявляється, він був сиротою доки юного хлопця не всиновила родина лондонських аристократів Моріарті. Згодом, захопившись соціалістичними ідеями, під ім'ям Вільям Джеймс Моріарті він вирішує протистояти жорсткої класової системі Британської імперії та стає «консультантом злочинного світу»...

Аніме «Патріот Моріарті» (2020) доступне до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Патріот Моріарті онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Люба Васюта
    #6 Люба Васюта Рутульці 15 грудня 2023 02:01
    Ну що, я знову тут, щоб після 25 серії сказати Вам "єх, вийшло добре, хоч мене, як фаната Шерлока і підмивало побуркотіти, на тему складних загадок і де дедукція, профілювання і таке інше, а сам Шерлі тут реально дурбелик, я всеж поставлю 10/10 і впершу чергу за неймовірно шикарну українську озвучку, мед для вух, чесне бандерівське))).

    Безумовно сюжет про чоловічу дружбу - це право автора, я змирилася і тепер піду їх шиперити.
    Ну сорян не втрималася я, та і як тут не почати після перегляду 24серії і отих питань "від вас кохана втекла" ахаах.
    Щиро дякую за якість контенту “І нехай удача завжди буде з вами!”.
    З повагою, Люба.
    +3
  2. Люба Васюта
    #5 Люба Васюта Рутульці 14 грудня 2023 02:34
    Виливаю біль тут шановне панство: Я зараз на 10тій серії, так от Шерлок ще ніколи не був таким дурнем як тут. Це бісить бо, по-перше його методи дидукції в багатьох екранізаціях описують, як совокупність даних, дій і можливих сценаріїв, які він "програє" в своїй голові, тим ни менш від нудьги він чинить багато речей коли немає "їжі для мозку" і самознищення це частина його особистості(залежність від кокаину) хоча, я так і не зрозуміла в цій роботі він курить опіум, чи просто сигарети, але поки що, його показано чоловіком, який наче втратив голову від того, що не зміг дотумкати хтож "замовник" і через це "біситься жиру", він емоційно нестабільна дитина в зрілому віці. ОУкей "таку" його екстцентричність, як варіант можна було б ще прийняти в даній роботі, але це всеодно спрощений варіант. Мені подобається версія Моріарті, безумовно найбільше з усіх та Холмс-це людина, яка добре грає в шахи і це потрібно було б враховувати при створенні його, як персонажа,бо програвати слова в голові "пішака", щоб розгадати загадку - це дуже дивно і навіть нікчемно, бо на "сцені" були і інші гравці, які вартували б більшої уваги. Коротше я розчарована, але сподіваюся перше враження оманливо.
    0
  3. FoxK
    #4 FoxK Троянці 8 вересня 2023 17:03
    Рекомендую до перегляду! Дуже сподобалось!
    +2
  4. _Kurama_
    #3 _Kurama_ Троянці 12 березня 2023 14:16
    Я не як ще назвати це аніме...
    Це ШЕДЕВР
    Я дуже прискіплива до жанру детективів, але в цьому аніме шикарно все
    +1
  5. Olysha
    #2 Olysha Троянці 7 грудня 2022 11:49
    Фраза "мені сподобалося" ніколи не опише моїх почуттів що до цього аніме
    +6
  6. Targaryen
    #1 Targaryen Троянці 5 вересня 2022 21:27
    однозначно, дивитись кожному!
    +19
Авторизація