Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії: Частина друга
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.7
273 478
6
+226238

Опис Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії: Частина друга

Заключний фільм з циклу пригод юного чаклуна Гаррі Поттера та його друзів, знятий за однойменним бестселером англійської письменниці Джоан Ролінг. Нічого страшного, якщо ви вже забули, що було в першій частині «Дарів смерті» - основні події останньої книги відбуваються якраз у другому фільмі.

За сюжетом, на чолі Гогвартса, після передчасної кончини директора Дамблдора, встав професор Снейп. По периметру будівлі в повітрі ширяють страшні дементори. Тим часом Гаррі, Рон і Герміона продовжують шукати крестражі Волан-де-Морта, але увагу юних чарівників привертають інші артефакти – так звані Дари Смерті. Це паличка з бузини, камінь, що воскрешає мертвих, і мантія-невидимка. Володар всіх трьох ніби як стає Володарем смерті і цієї сили достатньо аби кинути виклик Темному Лорду…

Фільм «Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина друга» (2011) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам культової франшизи.

Дивитися Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії: Частина друга онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ksana V
    #5 Ksana V Троянці 25 квітня 2023 20:44
    «-Через стільки років?
    -Завжди.»

    Ця казка, одного разу зацікавивши, не відпустить вже ніколи.
    +6
  2. Sun Son
    #4 Sun Son Рутульці 18 вересня 2022 12:56
    І все ж таки гарне закінчення всієї серії фільмів. Так, не можу не погодитись, що книжка набагато цікавіша, але це не забирає змоги порекомендувати усім подивитися фільм. Після всіх років навчання на головних героїв чекають справжні іспити. Не буду й казати про загальну філософію усіх фільмів. У фільмах можна побачити й відображення деяких історій тієї ж Іліади або Біблії. А скільки фанфіків було написано з того часу, як видали книгу! Деякі з них навіть кращі за оригінал. Трапляються й дуже сучасні фанфіки, де можна зустріти NFT та crypto технології! Просто уявіть собі, як би змінився сюжет, якби Волан-де-Морт перетворив би Нагайну в NFT токен за допомогою додатку від IguVerse. Це просто щось! Навряд-чи, Гаррі та його друзі змогли б перемогти в такому разі.
    +11
  3. Bormeus
    #3 Bormeus Троянці 26 листопада 2021 18:31
    Людині яка робила звук... Гори в пеклі, падло.
    вибухи - вуха в'януть. хтось розмовляє - нічого не чути.
    сидиш як тормоз то додаєш звуку, то збавляєш.
    а фільм гарний. рекомендую.
    +2
    1. Yuriy03
      #2 Yuriy03 Троянці 27 листопада 2021 12:37
      ви тільки зараз вилізли з печери? такий звук вже давним давно.
      +1
  4. видумник
    #1 видумник Рутульці 1 жовтня 2021 21:59
    минули роки і купа фанфіків, фанфік цікавіші і навіть перечитати їх мені буде легче, а ніж докласти зусиль для повторного перегляду кіносерії
    -11
  5. Navarh
    #0 Navarh Рутульці 24 липня 2021 02:14
    Кращої реклами для сеппуку не бачив. Не розумію чому того лисого роблять злодієм, еоли він боровся за життя до останнього на відміну від самогубця гаррі. Та й взагалом багато білих плям у сюжеті. Прикро, очікував більшого від кінцівки такої довгої історії.
    -15
Авторизація