Горе митець / Горе творець
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
11 205
1
+715

Опис Горе митець / Горе творець

Відмінна біографічно-комедійна драма про те, що в сучасному світі можливо практично все. Навіть якщо ти безпідставно амбіційний бовдур. 

Події беруть початок у 1998 році, коли актор-початківець Грег Сестеро знайомиться на курсах акторської майстерності з Томмі Вайсо - дивним, загадковим і підозріло заможним хлопцем, який теж хоче стати зіркою. Томмі підкорює закомплексованого Грега розкутістю і рішучістю, і вони стають близькими друзями. Незабаром Томмі переконує Грега перебратися до Голлівуду і спробувати реалізуватись в кіно, але на «фабриці мрій» вони обидва виявляються не потрібні. У розпачі Грег зауважує, що їм варто самим зняти кіно, а не чекати відповідних ролей. Томмі хапається за цю ідею і вкладає мільйони доларів у проект, де він сценарист, режисер, продюсер, виконавець головної ролі і навіть головний маркетолог. Швидко стає ясно, що Вайсо бездарний у всіх своїх іпостасях. Але «творець» не здається і несподівано досягає успіху…

Фільм «Горе митець» або ж «Горе творець» (2017) – історія створення культового фільму «Кімната», який визнано найгіршим фільмом в історії кіно. Краще дивитись наживо українською.

Дивитися Горе митець / Горе творець онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Геннадій Палій
    #1 Гість Геннадій Палій Рутульці 9 грудня 2023 21:23
    Доволі цікаве кіно про жахливе кіно :))
    Цей світ тримається на диваках!!!
    0
Авторизація