Залізна людина
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
85 840
3
+107111

Опис Залізна людина

Фільм, що став початком нової і багаторічної хвилі супергеройських блокбастерів від студії Marvel, який задав планку якості для усього сегменту фантастичних бойовиків за мотивами коміксів. 

Головний герой – геніальний винахідник, неперевершений конструктор новітніх озброєнь, плейбой та мультмильярдер Тоні Старк. Під час відвідин Афганістану з метою підписання нового контракту на постачання зброї, Тоні потрапляє у засідку та полон терористів. Прямо в таємному бункері талібів він збирає броньований скафандр на реактивній тязі та виривається на свободу і повертається в США, де продовжує вдосконалювати свій винахід. Так Старк створив свій геніальний винахід – Залізну людину, який самотужки може перемогти важкоозброєний армійський корпус. Не кажучи вже про терористичні банди. Старк не врахував лише одну слабкість свого супергероя – вразливість до підступної зради близьких людей…

Фільм «Залізна людина» (2008) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам фантастичних екшнів.

Дивитися Залізна людина онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Ігор
    #3 Гість Ігор Рутульці 12 грудня 2023 05:43
    Вау! Який захоплюючий сюжет, яка прекрасна гра акторів. Яка прекрасна і ергономічна роль міс Потс як жінки. Фільм просто чудовий. А не те фемінізоване лайно що зараз знімає Марвел.
    -2
  2. АКУМАКЕ
    #2 АКУМАКЕ Троянці 8 лютого 2023 21:11
    Фільм імба. Тоні старк у сердечку
    +6
  3. Сонце
    #1 Сонце Рутульці 11 вересня 2022 22:26
    Фільм просто супееееееееееепр що
    +8
Авторизація