Мовчання ягнят
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.6
15 780
2
+6365

Опис Мовчання ягнят

Один з найкращих психологічно-кримінальних трилерів за однойменним романом Томаса Харріса про геніального науковця-канібала, його дивний психологічний зв’язок з молодою агентом ФБР, яка займається розслідуванням серії жорстоких вбивств. 

За сюжетом, в окрузі містечка Баффало з’являється жорстокий маніяк, який викрадає та вбиває дівчат. Справу доручають агенту ФБР Кларісі Старлінг. Аби зрозуміти психотип вбивці, агента відряджають на зустріч з іншим серійним вбивцею ув’язненим в психіатричній лікарні, канібалом, Ганнібалом Лектером. Доктор Лектер дійсно міг би допомогти слідству, але за це він також хоче дещо отримати…

Фільм «Мовчання ягнят» (1991) відмінний детектив, який буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам жанру.

Дивитися Мовчання ягнят онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Олександр
    #1 Гість Олександр Рутульці 14 липня 2020 19:38
    Уперше натрапив на цей сайт, і був приємно здивований. Якісне дубльоване озвучення, хороша якість і приємний дизайн сайту. А про фільм можу сказати одне слово:"шедевр"!
    +11
    1. UltimateShock
      #0 UltimateShock Троянці 1 серпня 2020 11:34
      Так, це дійсно шедевр. Не забудьте переглянути інші частини шедевру: Ганнібал,Червоний дракон та Молодий ганібал (Ганібал. Сходження).

      Серіал також сподобався.
      0
Авторизація