Кларіс
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
15 790
8
+2933

Опис Кларіс

Симпатичне та доволі перспективне продовження культового кримінального трилеру «Мовчання ягнят» зняте за однойменним романом Томаса Харріса, що продовжує історію агента ФБР Кларіс Старлінг. 

Події розгортаються невдовзі після подій оригінального фільму, після втечі Ганнібала Лектера з психіатричної лікарі. Кларіс, що зуміла завдяки підказкам Ганнібала знешкодити серійного вбивцю Буффало Білла, отримала підвищення та переїхала до Вашингтону. Там їй, як фахівцю із розслідування серійних вбивств, доручають нове розслідування в ході якої Старлінг зіштовхується із цілим легіоном вбивць та сексуальних маніяків...

Серіал «Кларіс» (2021) зацікавить не лише шанувальників творчості письменника Томаса Харріса, але і поціновувачів детективних трилерів.

Дивитися Кларіс онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 8:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Євгеніка
    #6 Євгеніка Троянці 9 листопада 2021 12:00
    Ох ця повісточка чорна, якже вона чужорідно виглядає тут.
    0
    1. Євгеніка
      #5 Євгеніка Троянці 9 листопада 2021 12:22
      Ок, не тільки чорна. Трансформерс лайвс меттер.
      0
  2. OmegaUKR
    #4 OmegaUKR Троянці 29 травня 2021 14:54
    Що ж, переглянув перший сезон. Мені сподобався. Щось прямо трешового, огидного я не побачив. Напевно це вже справа смаку. Зрозуміло, що це "інша" агентка Старлінг, але розказана історія не стає від цього нецікавою.
    +1
  3. falcon
    #3 falcon Рутульці 12 квітня 2021 18:25
    Навіть не знаю, що дратує більше: її зачіска (відсутність зачіски), її характер (відсутність характеру), її стосунки (відсутність), її нудотна банальність, як-от "обручка гарна = жертву любили" (як це стосуються вбивці?), її підлітковий бунт проти будь-якого начальства й командної роботи (як це узгоджується з історією доньки поліцейського, котра обожнювала батька й стала агентом ФБР?) Тотальна невідповідність до образу Старлінг у "Мовчанні ягнят" + примітивність психології (як героїні, так і злочинців). Згодна із попереднім відгуком: не псуйте собі враження, не марнуйте часу, бо це - треш.
    +2
  4. П. Моторний
    #2 П. Моторний Рутульці 1 березня 2021 16:35
    Це неможливо дивитися у контексті «Мовчання ягнят». Де один з найліпших фільмів ever з неперевершеною Джоді Фостер і де цей дешевий доробок з актрисою, яка вміє показувати лише одну емоцію? Один з тих випадків, коли рейтинг IMDb цілком відповідає дійсності (і йому є куди падати). Словом, хочете гідний спінофф творів Томаса Гарриса, перегляньте психоделічного «Ганнібала» з Мадсом Мікельсеном — це топ; а хочете про поведінковий відділ ФБР — гарних серіалів (творці яких не паразитують на класиці) на цю тему вистачає: «Мислити як злочинець» тощо тощо.
    +4
    1. Євгеніка
      #1 Євгеніка Троянці 3 листопада 2021 18:44
      А які в неї повинні бути емоції після всього побаченого раніше?
      0
  5. OmegaUKR
    #0 OmegaUKR Троянці 13 лютого 2021 12:27
    Вже вийшла перша серія!
    0
  6. OmegaUKR
    #-1 OmegaUKR Троянці 9 лютого 2021 15:24
    Чекаю з нетерпінням!
    +1
Авторизація