Парфум
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
10 305
2
+1618

Опис Парфум

Моторошний та атмосферний детективний трилер, в основу сюжету якого покладена ідея Патріка Зюскінда «Парфумер». 

Головні герої – шестеро друзів, які разом зростали в інтернаті, але після закінчення навчання їхні шляхи надовго розійшлися. Доля зводить їх знову після трагічної події – вбивства подруги, яку знайшли задушеною. Після двадцятирічного розлучення, друзі зустрічаються на похоронах. Згадуючи минуле, друзі поступово розуміють, що вбивцею може виявитись один з них…


Серіал «Парфум» (2018) жорсткий, але цікавий детектив, який буде цікаво дивитись онлайн в українському перекладі усім шанувальникам жанру.

Дивитися Парфум онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Inna Koruzhak
    #2 Inna Koruzhak Троянці 23 лютого 2023 19:45
    Жахливий серіал !Актори не вміють грати ,сценарій тупий ,хоча можна було б зліпити щось цікаве .Суті абсолютно немає -розслідуввли одне ,потім інше ,у результаті нічого до кінця не довели.Ще й закінчення абсурдне .Не рекомендую!
    0
  2. error
    #1 error Троянці 31 липня 2020 21:54
    Серіал досить неординарний на теперішній час. Тут висміюють зовнішність та інші недостатки людей, з жінками сплять і вони бувають не тільки сильними і незалежними. Таке відчуття що автор цього шедевру має сталеві яйця, враховуючи що він викотив сюжетний серіал в західній ліберальній Німеччині у 2018 році, а не зняв шось де нікого б не образили.
    Єдине чого не вистачило це закінчення. Гадаю автор планував кілька сезонів, адже кінцівка ніби як і відкриває всі карти, але й залишає купу запитань. Шкода шо продовження не планують.
    +3
Авторизація