Фатальний патруль
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
34 873
2
+2054

Опис Фатальний патруль

Довгоочікувана і гідна екранізація коміксів про одну з найбільш незвичайних супергеройських команд в історії коміксів - команду виродків із надлюдськими здібностями зі всесвіту DC-comics. 

Події розгортаються розвивається навколо групи різних людей: гонщика який пережив страшну автокатастрофу, пілота авіації, що отримав надвисокий заряд радіації, божевільної дівчини з 64 особистостями всередині своєї свідомості, знівеченої актриси здатної розтягувати своє тіло, та молодого хлопця, який в результаті вибуху перетворився на кіборга. Катастрофа сталася з кожним з героїв, знищила їх тіло і свідомість. Зібравши настільки дивних людей разом, божевільний вчений вирішив не тільки врятувати кожного з них, але і створити дивовижну команду супергероїв, яким належить рятувати світ…

Серіал «Фатальний патруль» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам супергеройських бойовиків.

Дивитися Фатальний патруль онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 21 листопада 2023 23:04
    Кіборг тут якийсь дивний і дурний, та вдягнутий завжди як гопник. Як він міг спати з тою дівкою? Можливо, його батько міг це передбачити і добавив йому якийсь девайс. Чому він бігає і займається спортом?…його ж тіло з заліза. В нього є тільки половина обличчя і трохи торсу.
    Далі, світ містера Ніхто був в шахматну клітинку і він завжди малював там на мольберті. Негативний чоловік не був геєм. О цей напів корінець, напів динозавр не мав дві голови. Шеф ну здертий просто професор з людей Х.
    Далі 3 космонавта жінку назвали Москва. Неприємно бачити таку хрінь в сучасному світі. Сам серіал цікавий і незвичний, але коли вже бачиш 3-4 сезони, відкриваються очі на нього.
    -1
  2. Демонайзер
    #1 Демонайзер Троянці 21 жовтня 2021 19:14
    Афігенний серіал! Для мене.
    +4
Авторизація