Стати Джоном Ленноном
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
5 295
1
+810

Опис Стати Джоном Ленноном

Чудова біографічна драма про легендарного музиканта та композитора, одного із справжніх ідолів 20-го сторіччя, засновника гурту«The Beatles» Джона Ленона. 

Оригінальна назва перекладається як «Хлопчик нізвідки» і насправді розкриває історію того, як справжні генії можуть з’явитись у найнеймовірніших місцях. Доказ цього - важке дитинство Джона Леннона, коли його виховувала тітка, в той час як мама просто відмовилася від нього. Лише в 15 років він починає спілкуватися з матір'ю, проти чого суворо налаштована її сестра - тітка Джона. Мама навчила Джона грі на гітарі, а тітка купила йому перший інструмент. Усі дитячі комплекси та страждання стали для юного генія родючим грунтом, з якого проросли геніальні вірші, пісні та музика, які навіть через багато десятиліть після його смерті лишається не тільки символом епохи, але продовжують знаходити відклик у серцях мільйонів меломанів у всьому світі…

Фільм «Стати Джоном Ленноном» (2009) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам якісних біографічних драм.

Дивитися Стати Джоном Ленноном онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. чоловік
    #1 чоловік Рутульці 24 жовтня 2022 23:50
    Цікавий фільм - з чого все почалося.
    0
Авторизація