Темні часи
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
68 458
3
+8894

Опис Темні часи

Чудова історико-біографічна драма про те, що навіть у найтемніші часи може знайтись лідер, що здатен провести свій народ крізь темряву до світла. 

Події розгортаються у 1940 році. Сер Вінстон Черчилль міняє на посту прем'єр-міністра Британії Невіла Чемберлена. Британська імперія знаходиться в скрутному становищі. Німеччина громить французькі війська і оточує в Дюнкерку британський експедиційний корпус, присланий на підмогу союзникам. Якщо війська на континенті будуть розбиті, Британію нікому буде захищати від нацистського вторгнення. США дотримуються нейтралітету. Міністр закордонних справ Галіфакс наполягає, що потрібно вести переговори про мир і йти на великі поступки, щоб зберегти незалежність країни. Однак Черчілль впевнений, що Гітлеру не можна довіряти. Тому він наказує за всяку ціну вивезти з Дюнкерка якомога більше солдатів і болісно думає над одним з найважливіших рішень в історії Британії: «Домовлятися чи битись до останнього солдата»…

Фільм «Темні часи» (2017) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам історичної драми.

Дивитися Темні часи онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. glormond
    #3 glormond Троянці 13 жовтня 2023 17:56
    Це перше кіно, яке подивився після початку російського вторгнення (десь через місяць). Додало надії, що і у нас все буде добре.
    +1
  2. katerinagalushchenko12
    #2 katerinagalushchenko12 Троянці 29 березня 2022 19:08
    "Хто ніколи не змінює своєї думки - не змінить нічого"
    +2
  3. БАНДЕРА
    #1 БАНДЕРА Троянці 16 березня 2021 13:00
    Потужний і захоплюючий фільм, якщо незважати на деякі історичні помилки , то ця картина досить розширено показує подіїї другої світової війни! Рекомендую до просмотру, 2 години пролетять як мить!
    +11
Авторизація