Мюнхен. На порозі війни
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.8
39 608
9
+5961

Опис Мюнхен. На порозі війни

Сильна та дуже актуальна історична драма про закулісні ігри розвідників і політиків, спроби стримати агресивну зовнішню політику нацистської Німеччини, та хибність самообману. 

Події розгортаються у 1938 році. Європа знаходиться на межі війни. Прем'єр-міністр Великобританії Нейвілл Чемберлен вирушає до Мюнхена на переговори з нацистським урядом, аби запобігти можливій війні. Слідом за ним, до Мюнхену вирушає і дипломат Ґ'ю Легат, який має зустрітися з німецьким дипломатом Паулем фон Гартманом, своїм студентським другом з часів навчання в Оксфорді. Доки Чемберлен підписує ганебні Мюнхенські угоди, дипломати з Британії та Німеччини опиняються у центрі хитрих закулісних ігор, де усвідомлюють, що велика війна неминуча...

Фільм «Мюнхен. На порозі війни» (2021) доступний до перегляду онлайн мовою оригіналу з українськими субтитрами на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Мюнхен. На порозі війни онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 9:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Юрій
    #6 Гість Юрій Рутульці 28 листопада 2023 01:55
    Так постійно і такий механізм, найсильніший щоб вижити жертвує найслабшим і вирішує його долю щоб не чіпали його. Усі розвинені країни, та і взагалі країни переживали за себе і свій народ, свої власні інтереси і боялися щоб не було війни у них , але ніхто не жертвував своїми землями, дозволили вбивці забрати чужу країну і отримали війну у західному світі , він відчув силу і захотів весь світ як завжди , те хотіли усі диктатори вбивці . Так зараз вчинили з Україною нею пожертвували заради свого блага і поділили й віддали і заплющили очі на окупацію. А найстрашніше те що Україну знищили самі українці, її власний народ розколов Україну і кинув її , радше привів вбивцю і злочинця на свою землю . Віддали свою землю, привели війну і убили свою Батьківщину . У нашій біді не винен захід , а винні перевертні і бацстрюкі як писав Шевченко . Ті хто заселяє нашу країну . Ті зопдники і раби які не побудували країну , не захистили її і не любили . Багато можна говорити , але те що війна в Україні населення винне саме , що хотіли , що вибирали те і мають . Що до першої і другої світових війни то так біда , але Європа вистояла і вистоїть , вона могутня і цилівізована . Ніції відродилися , і ментальність розвинений . А Україна померла і її ніколи не буде , якщо буде на карті то лише на її , а нація ніколи не відродиться бо вона знищена . І наша країна ніколи не стане з прірви і лайна , тому що населення частина Московії і її менталітету , тому це велика хвороба яка не лікується і знищила Україну . Щодо фільму , я задоволений .
    0
  2. Гість Дмитро
    #5 Гість Дмитро Рутульці 18 червня 2022 13:29
    Звук на одне вухо.
    0
  3. сс
    #4 сс Рутульці 11 лютого 2022 02:15
    Справа не у Німеччині і не у Британії з Францією, які кинули Чехословаччину під танки. Справа у "реаль політік". Нам треба бути сильними, інакше навіщо нам бути? Неможна забути правду і совість, але треба бути і сильними. Ніхто не замислиться двічі перед тим, як штовхнути нас під танк. Нас і кинули вже, з тим Кримом, з 8-ма роками війни. Але кинули б і під танк, якби би не загрожували підірвати на хрін їхні розклади, ми як народ, не як влада. Тому треба набувати суб'єктності і бути сильними, і готовими вистрілити.
    +4
    1. Veseleil
      #3 Veseleil Троянці 8 вересня 2023 18:08
      якщо постійно кидати інших під танки, можна і самим під ним опинитись, що потім і сталося з Францією. треба бути сильним в будь якому випадку, але і совість треба мати завжди, бо сьогодні вони завтра ми.. Справа доречі була не тільки у реальній політиці, а і у міжнародних договорах, такі як Версальський, який і Франція підписувала теж. В ньому заборонялось німеччини об'єднатися з австрією, але вони це зроболи, коли був аншлюс, це стосувалось і Судетів, які німці окупували, хоча не мали на це право. Відповіддю на агресію стала мюнхенська угода, тобто і франція і англія порушили свій же договір 1919 року. тут я намагаюсь сказати, що в цьому випадку винувата байдужість та ігнорування саме франції, британії, і взагалі переможець у першій світовій війни. всі хотіли миру, але нічого для цього не робили, окрім "умиротворення" диктаторів, шляхом видачі їм земель які вони забажають. знову ж таки, це все закінчилося дуже погано, і врешті решт і франція і англія не убезпечили себе, а прирекли на світову війну, в який зазнали дуже багато втрат. тому я вважаю, що треба завжди мати совість, бо деякі країни не мають змоги себе захистити, або в них дуже маленька територія, або якась внутрішня криза, це не означає, що цю країну треба ввідати на розтерзання, бо на їх місці можемо опинитись і ми. тому, в будь якому випадку мати треба і сильну армію, сперечатись тут не буду, але і перш за все треба мати і совість і співчуття.
      0
  4. Haarhus
    #2 Haarhus Троянці 25 січня 2022 22:00
    Німеччина зараз намагається робити вигляд що підтримує Україну, але насправді їй цікаві лише власні інтереси - дешеві ресурси. Тому Німеччина зараз веде гібридну війну проти нас блокуючи постачання зброї, цим вони заохочують росію до подальшої агресії та висловлюють підтримку агресору. Але для щоб відвернути увагу від подібних своїх дій займається лікуванням поранених та надає польовий шпиталь. Англійці ж добре показали що до чого. Вони могли доставляти нам зброю німецьким повітряним простором, але навіть запиту не зробили. Це достатньо красномовний жест, щоб дати зрозуміти, що з німцями не хотять мати справу. Лише Америка, Англія, Естонія, Литва та Канада підтримують Україну насправді. Не зазираючи в очі дурня.
    +9
    1. Yuriy03
      #1 Yuriy03 Троянці 25 січня 2022 22:16
      Нам вистачить того, що нам постачають і будуть й надалі постачати і без цих німців.
      На даний момент нам навезли стільки, шо расеяне вже обісралися!
      -2
  5. awbu67
    #0 awbu67 Троянці 25 січня 2022 17:05
    Вже друга британська стрічка за рік про марність домовлянь з тими хто бажає крові. Осло,Мюнхен наступна назва Мінськ? Британія нас попереджає,а Німеччина скоріш за все знову йде на угоду з дияволомюСумно це все,страшне не хочеться жити у підвалах,як це вже робить лднрівщина
    +4
    1. Yuriy03
      #-1 Yuriy03 Троянці 25 січня 2022 17:34
      німеччина завжди такою була. таке враження ніби вони завжди йдуть на угоду з федерастами, бо відчувають провину за другу світову, ну і плюс фактор того, що завжди все вирішують гроші.
      +3
  6. Eugen1us
    #-2 Eugen1us Троянці 25 січня 2022 17:01
    мда,без озвучки дивитися не комельфо(
    0
Авторизація