Той, що біжить лабіринтом
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.8
98 897
1
+106114

Опис Той, що біжить лабіринтом

Симпатична та динамічна молодіжна антиутопія за мотивами фантастичного бестселеру мотивами «Володаря мух» Вільяма Голдінга. 

За сюжетом, група юнаків мешкає у величезному квадратному просторі, порослому травою та деревами, з усіх боків оточених височенними бетонними стінами. Місце називається Глейд. Вже кілька років щомісяця ліфт посеред Глейду піднімає на поверхню нового мешканця племені - хлопчика-підлітка. Ніхто з хлопців не пам'ятає нічого про своє минуле життя. Ніхто з них не знає, хто і навіщо створив Глейд і за яким принципом відбираються його мешканці. Тому, поки одні хлопці налагоджують життя в Глейді, вирощуючи їстівні рослини і розводячи тварин, інші вивчають Лабіринт - гігантське переплетення проходів і тупиків за стінами Глейду…

Фільм «Той, що біжить лабіринтом» (2014) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам фантастики.

Дивитися Той, що біжить лабіринтом онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Khibxa
    #1 Khibxa Троянці 1 квітня 2023 14:39
    Закохалась у цей фільм з першого перегляду на новому каналі, і досі переглядаю раз за разом. Хоча досі не можу зрозуміти як так сталось (далі спойлер, якщо не дивились не читайте, я попередила) як взагалі Геллі зміг пережити таке пораннення і повернутись на екран. Трилогію не читала, можливо там відповідь на це запитання є. Хоча підозрюю що це через те що його вжалили, поясню - існує фанатська теорія що і Геллі, і Н'ють (спойлер - він помре) могли вижити завдяки "Спалаху", бо Геллі вжалили і він з більшою вірогідністю був майже оберненим і знаходився на грані життя і смерті.

    Окрема подяка людям які займались дубляжем
    +2
Авторизація