Леді Макбет
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.8
18 631
1
+919

Опис Леді Макбет

Оригінальна англійська екранізація літературної класики Миколи Лєскова «Леді Макбет Мценського повіту» про те чому жінки вбивають. 

В центрі сюжету – історія молодої дівчини на ім'я Кетрін, якій довелося вийти заміж за некоханого але дуже заможного чоловіка, аристократа Олександра Лестера. Шлюб укладається виключно за наполяганням батька нареченого, який хоче, щоб у Олександра з'явився спадкоємець. Однак чоловік не спить з дружиною. Він лише її принижує, а Кетрін відчуває себе полонянкою у його маєтку. Незабаром Кетрін заводить пристрасний роман з працівником Себастьяном та вирішує, що важкий шлюб не повинен стояти на шляху її щастя…

Фільм «Леді Макбет» (2016) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам кримінальних драм.

Дивитися Леді Макбет онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість
    #1 Гість Рутульці 16 березня 2021 11:29
    Дуже шкода,що в пострадянських країнах винищили еліту і дворян,скільки ми втратили-це непоправно. Хто зна,можливо зараз, Україна була б зовсім іншою...більш вишуканою, освіченною, інтелігентною, якби не розстріли, репресії та переслідування і не лише в радянський період, за часів російської імперії українській інтелігенції було теж не легко (це я про автора,а не про фільм.Думки вголос).
    Фільм гарний,глибокий з сенсом, актуальний у всі часи. І зараз є такі леді Макбет. Обов'язково перегляньте.Чудова екранізація.
    +2
Авторизація