Джейсон Борн
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
24 454
1
+2226

Опис Джейсон Борн

Дещо кволенька але все ще динамічна та захоплююча п'ята кінострічка про пригоди супершпигуна поза законом Джейсона Борна. 

За сюжетом Джейсон Борн продовжує переховуватись на задвірках Європи від всюдисущого ЦРУ. У цей самий час, колишня співробітниця розвідки Ніккі Парсонс зламує сервери управління і викачує файли цілком таємних проектів, серед яких виявляється як проект Борна «Тредстоун», так і новаторський «Айрон Хенд», що дає ЦРУ контроль над соціальними медіа. Глава ЦРУ Роберт Дьюї та начальниця кібер-підрозділу Хезер Лі негайно організовують полювання на Парсонс. Вони сподіваються, що жінка приведе їх до Борна. Коли це справді відбувається, Борн дізнається з досьє «Тредстоуна», що його батько був тісно пов'язаний з проектом і навіть став його ініціатором…

Фільм «Джейсон Борн» (2016) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам динамічних бойовиків.

Дивитися Джейсон Борн онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. isallforyou
    #1 isallforyou Троянці 19 листопада 2022 10:26
    Нарешті додивився цю франшизу. Останній фільм найнудніший, але стало зрозуміло що коїться, чому вбили його батька, і хто створив тредстоун. Карооку начальницю кібер підрозділу я був би радий бачити у себе в землянці. Взагалі я дуже схожий на Борна тому що катаюсь на поїзді, мотоциклі, автобусі.
    +2
Авторизація