Спадок Борна / Еволюція Борна
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
27 820
1
+2628

Опис Спадок Борна / Еволюція Борна

Захоплюючий шпигунський бойовик, заснований на бестселерах популярного американського письменника Роберта Ладлема про пригоди непереможного суперагента проекту ЦРУ «Тредстоун». 

Події фільму розвиваються паралельно з розслідуванням Джейсона Борна щодо власного минулого. Але за сюжетом, доля Борна – лише «вершина айсбергу», а проект «Тредстоун» підготував не одного суперагента. Законспірований спецпідрозділ ЦРУ вирішує, що пора ліквідувати проект, знищивши усіх, хто був залучений до його розробки. Однак продукт одного з експериментів, суперагент Аарон Крос, на той світ не поспішає і горить бажанням відправити туди якомога більше підступних агентів-злочинців…

Фільм «Еволюція Борна» або ж «Спадок Борна» (2012) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам шпигунських бойовиків.

Дивитися Спадок Борна / Еволюція Борна онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. isallforyou
    #1 isallforyou Троянці 17 листопада 2022 20:34
    А мені цей фільм дуже сподобався, дивно як легко вони спецслужби вбивають своїх вже непотрібних агентів як небажаних елементів. Достойний фільм, як на мене нічуть не хуже Джейсона Борна, тут з суперагента зробили наркомана, зелена таблетка для нарощування м'язів а синє колєсо для інтелекту, це ж яка ломка у нього буде, бідняжка. Взагалі актор сподобався, зоче жити, явно з тестостероном нема проблем, настоящий мужик просто вимушений наркоман від якого його командіри отказалися так само як от рускіх орків отказуються їхні камандіри чмошніки. Показано яка буває небезпечна жінка, то стріляє з пістолета в друга який прийшов врятувати, добре шо патрони скінчилися, а може так ногою фацакнути шо вражеский суперагент злітає з матоцикла.

    Мені в землянку треба спокійну малишку, шоб без булінгу.
    +2
Авторизація