Сусіди 2
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
11 570
1
014

Опис Сусіди 2

Продовження іскрометної комедії про епічне протистояння різних поколінь людей, із різними потребами та різним світосприйняттям. 

За сюжетом, подружжя Мака і Келлі Реднер перемогли братство студентів-розбишак і зажили спокійним життям. У цей самий час студенти першокурсниці записуються в популярне сестринство, вони дізнаються, що за правилами Університету тільки студентські братства можуть влаштовувати вечірки. Дівчата ж мають право лише відвідувати чоловічі вечірки. Студентку на ім’я Шелбі ця несправедливість виводить з себе. Покуривши з подругами «травку», вона вирішує створити власну, незалежну організацію, яке не буде підпорядковуватись загальним правилам. Для своєї нової організації дівчата знімають порожній будинок по сусідству з сім'єю Мака і Келлі Реднер, яке готується передати свій будинок і переїхати в більш просторе приміщення. Через те що «запальні» студентки можуть зірвати угоду, Реднерам знову доводиться вийти на стежку війни…

Фільм «Сусіди 2» (2016) буде цікаво дивитись українською наживо усім поціновувачам комедій.

Дивитися Сусіди 2 онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ivannnik
    #1 ivannnik Троянці 9 травня 2021 23:22
    Порівняно з першою частиною, друга просто гнівно гівняне, притягнуте за вуха... висмоктане з пальця... коротше - туфта повна.
    -3
Авторизація