Кінець світу
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
7 635
1
+1818

Опис Кінець світу

Відмінний олдскульний бойовик про надломленого колишнього копа, якому самотужки доводиться рятувати Землю від пришестя Антихриста та Апокаліпсису. 

За сюжетом, із наближенням кінця другого тисячоліття в Нью-Йорку почастішали злочини на релігійному підґрунті. Колишній коп Джеріко Кейн, дружина і дочка якого були вбиті, страждає від депресії і працює найманим охоронцем. За три дні до початку 2000 року він захистив одного клієнта від замаху. Нападникам був священик, який вважав клієнта Кейна самим дияволом в тілі людини. Священик сказав, що дияволу потрібна дівчина Крістіна. Він повинен запліднити її до початку Нового Тисячоліття. Їх дитина буде Антихристом. Джеріко знаходить Крістіну і рятує її від посланників кардинала, які бажали вбити дівчину. Диявол пропонує Кейну угоду: повернути родину в обмін на дівчину. Колишній коп недовго вагається, але не зраджує принципам і вирішує надерти дупу самому володарю темряви…

Фільм «Кінець світу» (1999) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам містичних бойовиків та фанатам Шварцнеггера.

Дивитися Кінець світу онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #1 Pakosti Троянці 2 червня 2023 23:41
    Найкращий фільм який я бачив
    +1
Авторизація