Баффі - винищувачка вампірів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
92 035
3
+163165

Опис Баффі - винищувачка вампірів

Популярна молодіжна фентезі-драма з елементами комедії про відважну дівчину, що рубає направо і наліво різноманітну нечисть, паралельно вирішує власні проблеми пубертатного періоду. 

Отже, коли старшокласниця Баффі Саммерс переїжджає з Лос-Анджелеса в провінційне містечко Саннідейл, вона знайомиться зі шкільним бібліотекаром містером Рупертом Джайлзом. Від нього дівчина дізнається, що є нащадком стародавнього роду мисливців за вампірами. Нові знання приносять і нову відповідальність, а як раз в містечку Саннідейл нечисті більш ніж достатньо…

Серіал «Баффі - винищувачка вампірів» (1997) можна дивитись українською наживо усім шанувальникам молодіжних пригодницьких сюжетів.

Дивитися Баффі - винищувачка вампірів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. elizabethokok
    #2 elizabethokok Троянці 1 жовтня 2022 14:19
    Дуже цікаво передивлятись через стільки років. Один із улюблених серіалів дитинства ;) Дуже смішно зараз виглядає, коли вампіри кусають, а крові на губах і зубах немає) і звук бійок відстає від бійок. Але то таке, всеодно крутий серіал дитинства і грим злодіїв кайфовий!

    Шановна адміністрація сайту, додайте будь-ласка параметр перегляду в режимі "картинка в картинці" , дякую!

    + ще було б непогано, що була історія перегляду і там зберігалась остання серія,яку переглядаєш.
    +3
  2. Владислав Петрик
    #1 Владислав Петрик Рутульці 28 липня 2020 17:44
    Раніше цього не помічав, та тут бездарна режисура, особливо це видно під час бійок:) Але все рівно задоволення отримуєш від ностальгії.
    +1
    1. Гість Богдан
      #0 Гість Богдан Рутульці 9 вересня 2022 14:31
      А менi серіал подобається,серіал мого дитинства,коли крутили по телеку я не пропускав жодної серії,і ось випала нагода переглянути ще раз,дякую сайту eneyida,дивлюсь и настольгія аж пре
      +1
Авторизація