Інформатор
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
3 763
1
+15

Опис Інформатор

Дотепна суміш комедії, трилера та драми про запеклу війну уряду США та потужної агропромислової корпорації. 

За сюжетом, віце-президент великої компанії з виробництва харчових добавок з кукурудзи, рожевощокий товстун Марк Вайтакер, погоджується зібрати для ФБР компромат на своє керівництво. Уряд розраховує, що шпигунська діяльність Вайтакера дозволить пред'явити монополісту звинувачення за утримання зацікавленими фірмами високих цін на продукти. Щоправда Марк виявляється не дуже підготовленою людиною для такого завдання…


Фільм «Інформатор!» (2009) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам творчості режисера Стівена Содерберга та просто поціновувачам якісного кіно.

Дивитися Інформатор онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Navarh
    #1 Navarh Рутульці 9 жовтня 2021 22:37
    Кожен фільм має нести якийсь суттєвий зміст. Або розважати, або повчати, або наштовхувати на якісь роздуми, або щось ще. Як батьки повчають свою дитину. Але не побачив нічого з цього в цьому майже документальному кінчику. Корпорації гвалтують й наживаються? Це я зрозумів досить рано. Поліціанти - мусора? Це в цій країні знає кожен. Якось пусто вийшло. Хоча актори мені дуууже подобаються. Зокрема хочу зазначити, що люди які крадуть мільйони сидять по 2 роки, а за гаманець дадуть не менше. Ось таке життя. І далі думай собі як вкрасти той мільйон. Лайно одним словм.
    +1
Авторизація