Найкраща пропозиція
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
18 770
1
+3840

Опис Найкраща пропозиція

Вишукана, атмосферна та захоплююча мелодрама про літнього експерта з антикваріату, який на старості років, як йому здається, знаходить кохання. 

Отже, Вергілій Олдман – видатний знавець в питаннях мистецтва, керуючий знаменитого аукціонного дому. Крім того, він колекціонер, що поповнює свої колекції не тільки законними способами - оголошуючи оригінал підробкою, він за допомогою свого приятеля викуповує картини на власних аукціонах за смішні гроші. Одного дня, черствий, нелюдимий старигань, що відноситься до життя зі здоровою часткою цинізму раптово зіштовхується із таємницею, що перевертає його світ з ніг на голову. Молода жінка з таємничою хворобою просить Олдман допомогти розпродати антикваріат своїх батьків. З небажанням аукціоніст береться за справу, але поступово виявляється залученим в складну гру, з якої вийти переможцем буде непросто навіть такому старому лису як Вергілій…

Фільм «Найкраща пропозиція» (2013) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам творчості сучасного класика кіно, режисера Джузеппе Торнаторе.

Дивитися Найкраща пропозиція онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. tana1976
    #1 tana1976 Троянці 19 серпня 2022 23:00
    фільм супер, рекомендую
    +2
Авторизація