Пітьма / Темрява
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.8
48 190
7
+286294

Опис Пітьма / Темрява

Захоплюючий науково-фантастичний трилер про зв'язок часу і простору, виконаний в набагато більш похмурій стилістиці, ніж «Чорнобиль», і серйозніше, ніж в «Дивних дивах». 

За сюжетом, тиша тихого провінційного містечка Вінд в Німеччині порушена страшною новиною - пропав місцевий школяр, п’ятнадцятирічний Ерік. З огляду на те, що підліток був проблемним, а його батьки не відрізнялися зразковою поведінкою, городяни дистанціюються від трагедії, проте нове зникнення – цього разу з в лісі пропав одинадцятирічний Міккель, син поліцейського Ульріха Нільсена - змушує багатьох замислитись над бідою. Особливо турбуються старожили містечка, адже щось подібне відбувалося і в далекому 1986 році, під час будівництва атомної електростанції…

Серіал «Пітьма» (2017) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам містично-детективних трилерів.

Дивитися Пітьма / Темрява онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Роман
    #6 Гість Роман Рутульці 25 листопада 2023 17:30
    До 3 сезону все ішло гарно. Було цікаво дивитися серіал. А в 3-му почалися московські матюки! Замість адекватного перекладача приперся якийсь уськозалежний бевзь, і спохабив серіал матюками!
    Тож загальна оцінка за серіал - 4. І то - це аванс за перші 2 сезони! Що стосується - третього сезону - то за нього оцінка - 0! Бо слухати московські матюки мені є нецікаво!

    Якщо чесно - розчарований. Не думав, що у нас таке засилля неадекватів серед перекладачів і так званих "україністів", які переплутали культуру українського народу з антикультурою мордору!
    Нешановні! Хочете поматюкатися - їдьте на "нуль". Там ця гидота (матюки) хоча б є доречнаими, бо їх є там кому сказати! А чим завинили мирні українці, щоб слухати це уськороте л...но?
    0
  2. Антон Кавецький
    #5 Антон Кавецький Рутульці 24 лютого 2023 21:15
    Знаєте фінальний твіст який є в останній серії це просто якийсь рояль у кущах. Точніше цей твіст передбачити можна, але він тупо знеціює всю цю санта барбару що ви дивилися 3 сезони, намагаючися запам'ятати переплутані родинні зв'язки між усіма персонажами. Фінальний твіст як би говорить: всі події трьох сезонів були неважливими, нікуди не вели, ні на що не впливали, повторювалися нескінченну кількість разів і більше того після фінальної серії всі ці події навіть ніколи не будуть існувати. Тому що головні герої шукали відповідь не там. Афігєнно. Але розтягнути ідеї закладені у Назад в Майбутньому і Футурамі (серія де виявляється що Фрай сам собі дід) на 20+ годин це звичайно талант ага.
    +1
    1. MaxDubnik
      #4 MaxDubnik Троянці 13 вересня 2023 07:24
      Ось і продовжуй дивитися Футураму та комедії типу Назад у Майбутнє. Щось серйозніше поки не для тебе
      -2
  3. aleneclat
    #3 aleneclat Троянці 2 лютого 2023 16:17
    1 сезон цікавий. 2 норм. 3 насилу додивились.
    0
  4. Inna Koruzhak
    #2 Inna Koruzhak Троянці 20 вересня 2022 00:53
    Дідо бабі вуйко бляха .Як можна таку фігню створити .
    +4
  5. OmegaUKR
    #1 OmegaUKR Троянці 24 вересня 2020 14:19
    Тим хто переглянув серіал "Пітьма", фільм "Тенет" дійсно здасться легкою прогулянкою)
    Серіал дійсно вартий уваги. Крута гра акторів, приємна картинка, немає тупих діалогів, круто заплутаний сюжет і не менш крутий фінал історії. Однозначно цей серіал у моїх закладках "улюблене". Від мене 10/10
    +7
  6. В одне Рило
    #0 В одне Рило Троянці 3 липня 2020 23:08
    Хороший серіал. Вартий витраченого часу.
    +8
Авторизація