Гордість і упередження
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.8
181 975
4
+124146

Опис Гордість і упередження

Класична екранізація класичного роману, одного з визнаних шедеврів англійської літератури та найвідомішого роману Джейн Остін.

Сюжет добре відомий усім шанувальникам класики. Події розгортаються на кінці XVIII століття, у родині Беннет. Місіс Беннет намагається якомога вигідніше видати заміж п'ять своїх дочок, щоб забезпечити їм безбідне майбутнє. Одна з сестер, Елізабет, не поспішає під вінець, у чому її підтримує батько. Коли ж в сусідньому маєтку поселяється багатий холостяк містер Бінглі, в сімействі Беннет виникає справжній переполох. Головною претенденткою на шлюб з ним вважається старша дочка Джейн, а Елізабет починає зустрічатися з кращим другом Бінглі - красивим, але зарозумілим містером Дарсі…

Серіал «Гордість і упередження» (1995) - екранізація роману Джейн Остін виняткової якості, яку буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам історичної драми.

Дивитися Гордість і упередження онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Olena.Ya
    #4 Olena.Ya Троянці 26 січня 2023 01:55
    Напевно, найбільш точна до книги екранізація. Колін Ферт найкращий Дарсі з усіх, що знімались в цій ролі!
    +13
  2. Nadia
    #3 Nadia Рутульці 3 жовтня 2022 11:48
    Обожнюю цю адаптацію, фільм вийшов неймовірним.
    Озвучення від СТБ мені дуже сподобалося.
    +9
  3. Olive
    #2 Olive Рутульці 26 листопада 2021 07:59
    Елізабет мені тут спочатку не подобалася, ну от не зійшовся її образ з моїм книжним, і все! Якась занадто іронічна вона тут, чи що, з такою завжди хитро-зверхньою помішкою. По образу роману вона такою не була. Потім вже звиклося, тому що переважили інші позитивні моменти серіалу.
    +1
  4. Гість Lena
    #1 Гість Lena Рутульці 26 серпня 2021 18:36
    Фильм просто шедевр. Ничего лишнего и все сцены сыграно с чувством и глубиной. Ну а Колин Фёрт просто эталон красоты и мужественности
    +8
Авторизація