Вбивство
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
11 117
1
+1416

Опис Вбивство

Американський рімейк популярного скандинавського детективного трилеру, що демонструє темну сторону життя, приховану за благополучним фасадом життя звичайних європейських обивателів. 

Події розгортаються у похмурому Сіетлі. Сюжет побудовано у трьох площинах, розкриваючи детективне розслідування вбивства дівчини-підлітка Розі Ларсен з трьох різних кутів. Кожна серія охоплює приблизно 24 години з того, що відбувається, а глядачі мають змогу спостерігати за розслідуванням очима детективів, приставлених до цієї справи, родини загиблої та підозрюваних. У кожного з персонажів є свої темні таємниці, які дуже не бажають викриватись на світло…

Серіал «Вбивство» (2011) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам нуарних трилерів.

Дивитися Вбивство онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. error
    #1 error Троянці 30 серпня 2020 02:21
    Подивився усі 4 сезони серіалу, українською на жаль лише два. 1 та 4 сезони можна охарактеризувати як середній непоганий детектив, другий сезон вже більш насичений подіями і певними рішеннями, та все ж найкращим є саме 3 сезон, може він і не принесе багатьом ефекту неочікуваності, та тим не менш, абсолютно усі актори і усі лінії другорядних та основних персонажів як прописані так і реалізовані цікаво, я абсолютно до кожного персонажа в цьому сезоні відчував якісь емоції. Гарна робота і хороший серіал.
    +3
Авторизація