Круті фараони / Крутий фараон
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
25 494
1
+3133

Опис Круті фараони / Крутий фараон

Відмінна поліцейська екшн-комедія про неймовірні детективні пригоди лондонського копа, якого через власну ретивість переводять служити до невеликого провінційного містечка. Але там теж є місце злочинам. 

Отже, лондонський поліцейський Ніколас Енджел настільки настирливий, що компрометує своїми показниками розкриваності злочинів усю правоохоронну систему, від якої таких успіхів ніхто при здоровому глузді не чекає. До того ж він не п'є, не курить, не бере хабарів. Щоб Нік не муляв очі іншим поліцейським, що виглядають на його тлі не кращим чином, Енджела засилають в ідилічне селище міського типу, де не відбувається взагалі нічого, а в напарники дають молодого і наївного бовдура, який тільки і може, що обговорювати бойовики про крутих копів. Але коли в окрузі відбувається серія нещасних випадків, сприйнятих колегами по поліцейській дільниці без будь-якого інтересу, тертий «лягавий» відразу насторожується - йому здається, що справа йде про замасковані вбивства...

Фільм «Крутий фараон» або ж «Круті фараони» (2007) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам дотепних британських комедій.

Дивитися Круті фараони / Крутий фараон онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. kojiu6a
    #1 kojiu6a Троянці 7 жовтня 2023 00:50
    Український дубляж класно доповнює цю чорну комедію
    +2
Авторизація