Черчилль
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
15 102
3
+1725

Опис Черчилль

Красива та пафосна історико-біографічна драма присвячена Вінстону Черчелю та його ролі в завершенні розгрому нацистської Німеччини та перемозі союзників у Другій світової війни. 

Події розгортаються влітку 1944 року. У війні намітився серйозний перелом, сили союзників готуються до відкриття другого фронту в Європі, але міць нацистської армії ще досить велика, і Черчиль відтягує висадку на півночі Франції десанту, аби вберегти людей. Спираючись на власний досвід армійського керівництва за часів Першої світової, Черчиль відчайдушно намагається переконати короля і американських генералів ретельно продумати кожен тактичний хід майбутньої висадки в Нормандії. Але командування арміями союзників впевнене, що англійська прем'єр живе в застарілій військовій парадигмі…

Фільм «Черчиль» (2017) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам військово-історичних драм.

Дивитися Черчилль онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. hollywood
    #3 hollywood Троянці 15 серпня 2022 02:58
    Нажаль біографи Черчилля назвали цей фільм ганебним фейком, абсолютно всі біографічні факти фільму перекручені заради вигаданої сценаристом красивої історії, цитую:
    «Фільм «Черчилль» має на меті розповісти історію життя Вінстона Черчилля за тиждень до операції «Оверлорд», атаки на пляжі Нормандії, яка почалася в день Д, 6 червня 1944 року. Добре зіграні Брайаном Коксом і Мірандою Річардсон, і з деякими дуже хорошими фотографіями та музикою, він зосереджується на протидії Черчилля операції через кількість смертей, які вона мала б залучити, і намагається зрозуміти психологію Черчилля на тому вирішальному етапі Другої світової війни. Єдина проблема фільму, написаного істориком Алексом фон Тунцельманом, полягає в тому, що в ньому абсолютно все неправильно. Ніколи під час створення фільму не було зроблено стільки лицемірних помилок у такому довгому фільмі з такою кількістю сценаристів.»
    Статтю можна знайти за назвою: « Fake History in "Churchill," starring Brian Cox »
    0
  2. WestEnd
    #2 WestEnd Троянці 17 квітня 2022 09:26
    Весь фільм "видатний" премʼєр ниє і шукає зраду. )
    0
  3. Деон
    #1 Деон Рутульці 2 липня 2021 17:32
    Показали діда маразматика
    -3
Авторизація